Geniet van dit prachtige eiland met de vakantiehuizen op Cyprus

Vanaf de vakantiehuizen op Cyprus kunt u eindeloos genieten van een vakantie op een eiland. Farmagusta was tot de jaren zeventig de belangrijkste badplaats met mooie stranden. Nu is het nog steeds een mooi stadje... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Cyprus


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen op Cyprus kunt u eindeloos genieten van een vakantie op een eiland. Farmagusta was tot de jaren zeventig de belangrijkste badplaats met mooie stranden. Nu is het nog steeds een mooi stadje met van alles te zien en te doen vanaf de vakantiehuizen op Cyprus. Bezoek de markt op vrijdag. Proef de authentieke sfeer vanaf de vakantiehuizen op Cyprus. De Gotische kathedraal uit de 14e eeuw is zeker het bekijken waard. Maak vanaf de vakantiehuizen in Famagusta en Protaras een dolfijnboot safari of bezoek Waterworld vanaf de vakantiehuizen op Cyprus. De culturele bezienswaardigheden vanaf de vakantiehuizen op Cyprus zijn talrijk. Denkt u hierbij aan de muren van de Oude Stad, Martinengo Bastion, Sinan Pasha moskee, Nestoriaanse kerk, de Zeepoort of de Othello Toren.

Een strandvakantie op Cyprus

Zowel een strandvakantie als watersportvakantie is super vanaf de vakantiehuizen op Cyprus. Zo kunt u kiezen voor watersport aan deze prachtige kust van Larnaca zoals diepzeeduiken bij Zenobia, of bij de grotten en klippen. Tijdens het snorkelen kunt u ontspannen genieten vanaf de vakantiehuizen op Cyprus van de onderwaterwereld. Windsurfen is ideaal aan de kust vanaf de vakantiehuizen op Cyprus. Varen met de kajak of catamaran is mogelijk dankzij de ideale windomstandigheden. Vanaf de vakantiehuizen op Cyprus kunt u zelfs kiezen voor banana boattocht, parapenten en waterski. Samen met de mooie stranden van Cyprus zoals Coral baai en Lady’s mile bij Limassol kunt u maximaal genieten van een actieve vakantie aan de kust.

Cultuur ontdekken

De vakantiehuizen op Cyprus zijn een perfect startpunt voor uw cultuurvakantie. Bezoek de catacomben Agia Solomoni, uitgegraven uit de rotsen v.Chr. Joden en heidenen gebruikten deze catacomben. De Koningsgraven bij Coral baai op Paphos zijn zeer aan te raden vanaf de vakantiehuizen op Cyprus, er is een informatieve wandelroute langs de begraafplaatsen. Ontdek het archeologisch museum met aardewerk tot mummies. Vanaf de vakantiehuizen op Cyprus is de oude stad Pano Paphos of Krima of bovenstad een toeristische trekpleister met als topper de Agora-overdekte markt, de kathedraal en het Byzantijns museum. Kouklia is de locatie waar Aphrodite uit de golven op de aarde verscheen, bezoek het museum vanaf de vakantiehuizen op Cyprus. Dit en veel meer kunt u verwachten op Cyprus.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.