Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie Cyprus

De herfstvakantie op Cyrprus aan het strand is heerlijk. Larnaca is een van de eilanden. Phinikoudes beach is een beroemd strand. U vindt hier ook een promenade waar u gezellig op romantisch kunt wandelen parallel aan de kustlijn. Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Cyprus


Informatie

De herfstvakantie op Cyrprus aan het strand is heerlijk. Larnaca is een van de eilanden. Phinikoudes beach is een beroemd strand. U vindt hier ook een promenade waar u gezellig op romantisch kunt wandelen parallel aan de kustlijn. De strandvakantie en watersportrecreatie is goed verzorgd. In het hart van Kato Paphos vindt u een strand met weinig rotsen en houten vlonders. Strand is toegankelijk voor mindervaliden en de watersport is rijk vertegenwoordigd. Faros strand ligt op Paphos met veel watersportactiviteiten. Coral Bay strand is een groot zandstrand met een rustige zee. De stranden van Limassol bieden diverse watersporten, mooie kiezelstranden dus vergeet uw badschoenen. U vindt hier weinig massatoerisme. Aan het Mc Kenzie beach kunt u prima duiken en de stranden van Lady’s Mile beach lenen zich perfect voor windsurfen.

De culturele herfstvakantie op Cyprus is van alle markten thuis

U kunt tijdens een herfstvakantie op Cyprus fijn genieten van een cultuurvakantie. Zo vindt u bij Paphos diverse musea zoals Byzantijns museum of het haven met het fort. De Rots van Aphrodite is de plek waar de godin van de liefde geboren zou zijn. Het huis van Dionysos biedt prachtige mozaïeken. Een paar andere voorbeelden van mooie cultuur zijn de archeologische vindplaats Choirokoitia in de vorm van oude stadsmuren of Pano Lefkara. Dit is een oud klein dorp bekend om zijn ambachtelijke kant en zilverwerk, leuk als u van tradities en unieke souvenirs houdt. Bezoek hier ook het folkloremuseum. Het Kykkos klooster staat op een heuvel op 1140 meter hoogte. Het gebouw is honderd jaar oud en er is nu een Iconenmuseum gehuisvest. Verwen u zelf met mooie cultuur.

Geniet actief van een herfstvakantie op Cyprus

U kunt tijdens de herfstvakantie op Cyprus unieke natuurgebieden bezoeken zoals de Troodosbergen, Kaap Gkreko of Polemida. Hier liggen prachtige wandelpaden, fietsroutes, skeelerroutes en ruiterpaden. Bezoek het zoutmeer van Larnaca, de voormalige vindplaats van zout. Het is nu een broedplaats van 85 verschillende watervogels zoals vele indrukwekkende flamingo’s. De watersportvakantie op Cyprus bruist van activiteiten. U kunt fijn duiken bij Larnaca.bij de mooi beschutte zandstranden. Als dat iets te heftig is voor u, kiest u dan voor snorkelen. De onderwaterwereld is prachtig hier. Andere activiteiten die u kunt verwachten aan het water is windsurfen, kajakken, catamaran varen, parapenten, waterskiën. Geniet van een wandeling langs het water en geniet van elkaar op Cyprus.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.