De vakantiehuizen in Normandië bieden sfeervolle Herfstvakanties

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Normandië staan op de prachtigste locaties, als u daar dan nog even de mooie herfstkleuren bij denkt, wilt u dit toch niet missen? Normandië ligt aan de kust van Calvados in Frankrijk. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Normandie


Informatie

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Normandië staan op de prachtigste locaties, als u daar dan nog even de mooie herfstkleuren bij denkt, wilt u dit toch niet missen? Normandië ligt aan de kust van Calvados in Frankrijk. De kust van Calvados loopt van Honfleur tot Grandcamp Maisy. Hier beleeft u plezier aan de grillige kust met kliffen, een behoorlijk woeste zee, strand en zand met als culturele toevoeging de vele monumenten die verwijzen naar D-day. Als u kiest voor een tocht langs de kust, ontdekt u de mooie natuur, gezellige havens, watersportmogelijkheden. Daarnaast kunt u hier diverse oorlogsmusea bezoeken en mooie wandelpaden volgen door de prachtige omgeving.

Mooie plaatsen in Normandië

Honfleur is een van de mooie plaatsen in de omgeving van de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Normandië. U kunt hier het museum van Eugene Boudin bezoeken, zijn werk heeft wel iets weg van de impressionisten. Ook werken van Monet en Jongkind hangen hier. Een wandeling door de haven mag u zichzelf niet onthouden. De badplaatsen Trouville-s Mer en Deauville bezoekt u puur om te genieten van de prachtige omgeving. Bij beide plaatsen ontdekt u prachtige stranden uitstekend geschikt voor strandactiviteiten en de watersport. In de plaatsen zelf vindt u nog historische villa’s. De stranden van Trouville kregen de bijnaam Koningin van de Stranden. Een wandeling over de houten boulevard is bijzonder. In de haven kunt u iedere dag verse vis verkrijgen. Deauville lijkt wat luxer dan Trouville. In Villers Mer en Houlgate staan nog goed onderhouden prachtige villa’s langs het strand. Langs de kliffen van de Falaise des Vaches Noires kunt u heerlijk uitwaaien. Op dit strand worden vrij veel fossielen gevonden. Cabourg is een familiebadplaats. Er is een casino aan het strand, de stranden zijn populair bij de zonaanbidders.

Cultuur in Normandië

In de omgeving van de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Normandië komt u ook van alles tegen over de D-day, de culinaire verwennerij en de dorpen met kenmerkende bouwstijlen. Bij Quisterham begint de imposante geschiedenis over D-day compleet met musea en monumenten en de Pegaus brug. U vindt langs de kust talloze bezienswaardigheden zoals de Duitse bunkers, de Mur de l’Atlantique en de diverse indrukwekkende begraafplaatsen waar zowel Amerikaanse als Franse en Duitse soldaten begraven liggen, vaak naamloos. In Quisterham zijn eigenlijk drie havens namelijk voor de visserij, voor de jachten en voor de veerboot. Het strand Riva Bella staat bol van strandactiviteiten. De terrasjes bij Fruits de la Mer vervullen al uw wensen op het gebied van de cider en de mosselen. De landingsstranden zijn een aanrader als u alles wilt weten en zien over D-day. Normandië is een rijk gevulde vakantiebestemming met voor ieder wat wils; natuur en cultuur, strand- en watersportactiviteiten, rust en actievanaf de gezellige vakantiehuizen voor een herfstvakantie in Frankijk.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/