Kies voor een voordelige Herfstvakantie in Italie

Ontdek het mooie Italië vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Italië. Italië heeft diverse stereotiepen zoals pizza, lekker eten, Italiaanse wijnen, temperamentvolle inwoners, strandvakanties met veel zon. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Italie


Informatie

Ontdek het mooie Italië vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Italië. Italië heeft diverse stereotiepen zoals pizza, lekker eten, Italiaanse wijnen, temperamentvolle inwoners, strandvakanties met veel zon. Rome is de trotse hoofdstad met een schat aan cultuur met de enclave Vaticaanstad in de stad zelf. De stad is gebouwd op zeven heuvels en loopt helemaal door tot aan de Tyrreense Zee. Dankzij de vele religieuze en historische gebouwen en archtitectuur en het Pietersplein waar de Paus zijn toespraken houdt, is deze stad wereldwijd bekend. Unieke historische monumenten die u hier aantreft zijn bijvoorbeeld de Trefifontein en het Colosseum en het Pantheon. U kunt ook kiezen voor andere mooie steden zoals Genua of Turijn of Venetië, elk met een eigen charme en historie.

De Italiaanse kust

De vakantiehuizen voor de Herfstvakantie aan de Italiaanse kust zijn niet alleen in de hoogzomer aantrekkelijk. De temperatuur zal iets lager liggen maar de gezelligheid en romantiek is er nog steeds. Ontdek de Toscaanse kust met de schitterende stranden en mogelijkheden voor watersport. De uitstapjes het binnenland in naar de scheve toren van Pisa of de stad Lucca zijn een paar voorbeelden van vakantieplezier. De kust van Sicilië is een ander pareltje. Hier ligt de oudste badplaats Taormina met keienstranden en zandstranden. U kunt hier fantastisch uit eten en het historische centrum is gezellig en mooi. Vanaf Taormina kunt u diverse uitstapjes maken onder andere met de kabelbaan.

Een vakantie met kinderen

Italië is een kindvriendelijke vakantiebestemming, als u ergens bent met kinderen zult u dat zelf ervaren. U ziet het terug in de hoge tolerantie van kinderen in openbare gelegenheden, u ziet het ook terug in de diverse attractieparken voor families met kinderen door het hele land. We geven u graag wat voorbeelden. Acqua Village in Cecina is een waterpretpark voor jong en oud, de Twister Black is een van de spectaculaire attracties. Parco Aventura Fosdinovo is meer een doe-park voor avonturiers. De survivalbanen zijn verschillend in niveau, houdt de veiligheidsmaatregelen in de gaten. Canevaworld ligt in lazise aan het Gardameer met vier themagebieden zoals Middeleeuwse tijden, Filmlan en Waterparadijs park. Cavallino Matto spelpark vindt u in Livorno, het grootste park in Toscane. U vindt hier water, natuur, attracties, spanning en sensatie. Ontdek de gezinsvriendelijke vakantiehuizen tijdens een herfstvakantie in Italië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/