Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie in Zeeuwse Kust

Maak kennis met de unieke cultuur vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie aan Kust van Zeeland. Vlissingen is een gezellige Zeeuwse stad waar van alles te doen is. U vindt hier talloze monumenten en historie zoals de... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Zeeuwse Kust

Speciale Vakantiehuizendeals in Zeeuwse Kust


Informatie

Maak kennis met de unieke cultuur vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie aan Kust van Zeeland. Vlissingen is een gezellige Zeeuwse stad waar van alles te doen is. U vindt hier talloze monumenten en historie zoals de Gevangenistoren, het Arsenaal op het Arsenaalplein of de Joodse begraafplaatsen. Elk monument spreekt zijn eigen taal. Typisch Zeeuwse historie vindt u het Zeeuws museum in Middelburg, het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk met monument en het maritiem muZeeum in Vlissingen. Het standbeeld van Michiel de Ruyter op de boulevard in Vlissingen staat altijd op de uitkijk. De Deltawerken mag u echt niet missen met het dammencomplex met werkeiland Neeltje Jans, de Stormvloedkering en Brouwersdam. Deze laatste is rijk aan historie naast de vele watersportactiviteiten.

De Herfstvakantie aan de Zeeuwse kust is geweldig

Het strand heeft het hele jaar door grote aantrekkingskracht op veel mensen, zo ook met de Herfstvakantie aan Zeeuwse Kust. Velen denken aan zonnenbaden en zwemmen. Een wandeling langs de vloedlijn met hond, met uw partner, met uw gezin in de storm, regen of met mooi weer is voor iedereen weer een andere ervaring. Bij Vlissingen vindt u mooie stranden zoals het Badstrand en Nollebosch. De boulevard is gezellig. Dishoek ligt aan de voet van de duinen en hier kunt u in alle rust van uw vakantie genieten aan het strand en in het dorp. Bij Schouwen Duiveland ligt een familiesportstrand waar u mag paardrijden, vliegeren en wandelen met de hond binnen de aangegeven regels. Groot Valkenisse op Walcheren is een fijne strand voor het hele gezin. Kies voor de vakantiehuizen aan de Kust van Zeeland voor een onbezorgde vakantie.

Een actieve vakantie in Zeeland zit vol actie

Een wandel- en fietsvakantie vanaf de vakantiehuizen aan Kust van Zeeland is anders vanwege de natuurlijke omgeving en gezellige sfeer. Op Schouwen Duiveland kunt u kiezen voor fietsroutes met thema zoals Monumentaal fietsen langs torens, molens en monumenten. Er is de themaroute Kunstpicknickplekken, Koewacht uit de kunst of de Mondriaanwandeling in Domburg. Door Walcheren loopt de Europese North Sea Trail. Op Tholen kunt u de Oosterschelde en het Zoommeer bezoeken, ideaal als u wilt duiken en surfen. Populaire duikplekken vindt u bij Stavenisse, Gorishoek en Wemeldinge. Het Veerse meer is een watersportparadijs voor zeilers, sportvissers en duikers. Ontdek Yerseke met de mossel- en oestercultuur, de jaarlijkse Mosseldag op zaterdag in augustus is absoluut een aanrader.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.