Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Proef de Kerstsfeer bij de voordelige vakantiehuizen aan de Zeeuwse kust

Met de vakantiehuizen voor Kerst aan de Zeeuwsche kust kiest u voor een unieke sfeer. De Zeeuwen hebben een eigen cultuur met tradities en religie. Deze gaan uitstekend samen met de toeristische functie van deze provincie. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Zeeuwse Kust


Informatie

Met de vakantiehuizenvoor Kerst aan de Zeeuwsche kust kiest u voor een unieke sfeer. De Zeeuwen hebben een eigen cultuur met tradities en religie. Deze gaan uitstekend samen met de toeristische functie van deze provincie. De badplaatsen liggen nooit ver van de stranden. De stranden en de zee zijn in de winter anders mooi, de kust biedt een verstilde natuurlijke uitstraling aan het eind van het jaar. Tijdens deze kerstvakantie zult u zeker op diverse plaatsen en kerst- of adventsmarkt of ander evenement kunnen bezoeken. Voor de actuele informatie kunt u het beste bij uw vakantieadres informeren naar locaties en openingstijden. Zo worden er jaarlijks kerstmarkten georganiseerd in Goes, Veere, Middelburg, Geersdijk of Breskens.

De Zeeuwsche kust

De stranden van Zeeland zijn kilometerslang. Elk strand heeft zijn eigen fans en mooie plekjes vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Zeeland. Zo kunt u heerlijk wandelen op de boulevard bij Vlissingen, het strand van Ouddorp werd uitgeroepen tot het mooiste strand, de golven bij de Brouwersdam brengen veel surfers in alle staten. Het strand van Dishoek biedt een natuurlijke en rustige sfeer met karakteristieke paalhoofden. Aan de kust bij Walcheren liggen mooie en bekende badplaatsen zoals Zoutelande, een familie badplaats met een gezellig centrum , restaurants en toeristenmarkt. Andere aantrekkelijke badplaatsen zijn Valkenisse, Koudekerken, Biggekerk of Meliskerke. De kracht van de Zeeuwsche kust is dat ondanks alle invloeden van de toeristen en moderne invloeden de authentiek sfeer behouden is gebleven. Een wandeling door de duinen is heerlijk ontspannend. Bedenk dat het Kerst is in Zeeland dus houd rekening met warme kleding en goede schoenen. Er kan sneeuw liggen, het kan vriezen maar het weer volgt zijn eigen programma. Veere is een mooie stadje met middeleeuwse gebouwen. De jachthaven is een van de interessante plekjes in de stad. Van watersport is natuurlijk geen sprake tijdens de kerstvakantie. Er is wel sprake van gezelligheid en misschien wel romantiek? De tijd zal het leren.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.