Last Minutes aan de Zeeuwse Kust, een vakantie vol plezier

De Zeeuwse kust is één van de mooiste bestemmingen voor een strandvakantie. De prachtige brede stranden, pittoreske dorpjes, de roerige geschiedenis, deltawerken en prachtige natuur maken de provincie enorm... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Zeeuwse Kust

Speciale Vakantiehuizendeals in Zeeuwse Kust


Informatie

De Zeeuwse kust is één van de mooiste bestemmingen voor een strandvakantie. De prachtige brede stranden, pittoreske dorpjes, de roerige geschiedenis, deltawerken en prachtige natuur maken de provincie enorm veelzijdig. Families met kinderen kunnen genieten op de stranden en in het water, maar ook van bijvoorbeeld een bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans. Lange wandelingen of fietstochten over de zeeweringen, met aan de ene kant de zee en aan de andere kant de groene velden zijn er voor jong en oud. Waar de provincie nu door bruggen en tunnels verbonden zijn laten de pittoreske historische stadjes zoals Middelburg, Veere en Sluis u de oude eilandsfeer proeven. Wilt u spontaan op vakantie en al dit moois ontdekken? Kies dan voor een last minute vakantie aan de Zeeuwse Kust.

Het historische Domburg

De last minute vakantiehuizen aan de Zeeuwse kust zorgen er voor dat je vaak veel goedkoper uit bent dan normaal. Ideaal om zo wat langer van deze mooie provincie te genieten. Domburg ligt op het voormalige eiland Walcheren en is een mooi stadje en tevens de op twee na oudste badplaats van het land. Dat hier al in de Romeinse tijd werd geleefd blijkt uit vondsten onder water van een tempel met Latijnse inscripties. Eind 19e eeuw kwamen hoge buitenlandse adellijke gasten naar Domburg voor behandelingen van de arts Mezger. Ook werd het baden in zee een geneeskrachtige werking toegedacht. Vandaag de dag is Domburg nog steeds een populaire badplaats met in het centrum diverse gezellige restaurantjes en prachtige oude straatjes rond de kerk.

De stranden van Breskens

Breskens ligt aan de zuidkant van de monding van de Westerschelde, waar de rivier overgaat in de Noordzee en voor mooie stranden zorgt. Het plaatsje werd al aan het eind van de 9e eeuw als boerendorpje bewoond. Tegenwoordig is het toerisme een van de belangrijkste inkomten. Een opvallend feit is dat in dit dorp weinig oude gebouwen te vinden zijn. Dit komt omdat het dorp tijdens de Tweede Wereldoorlog zwaar getroffen werd. Het hoogtepunt van het jaar voor iedereen zijn de twee dagen durende visserijfeesten, midden augustus. Met de last minute vakantiehuizen aan de Zeeuwse Kust of misschien zelfs in Breskens zelf mag u deze niet missen. Ook de Molen van Risseeuw is een opvallend monument uit 1858 en het Visserijmuseum vertelt de geschiedenis van de vissers van Breskens.

Scharendijke een levendige vakantiebestemming

Het dorp Scharendijk ligt aan het Grevelingenmeer op Schouwen-Duiveland en is de locatie van onze last minute vakantiehuisjes aan de Zeeuwse Kust. Na de watersnoodramp in 1953 werd het Deltaplan in het leven geroepen, met daarin de Brouwersdam. Tegenwoordig is het het centrum voor de watersport en trekt het jaarlijks veel toeristen en daarmee een van de bekendste bestemmingen voor een last minute vakantie aan de Zeeuwse Kust. Met de Noordzeestranden en het Grevelingenmeer op loopafstand is Scharendijke de ideale plek voor surfen, zeilen en duiken. Voor duikers is het Grevelingenmeer een topduiklocatie in Nederland. Elk jaar wordt aan de Schouwse kust een Straô gehouden wordt, waar Scharendijke aan meedoet. Tijdens dit evenement lopen rijk versierde Zeeuwse paarden voor de eerste keer dat het jaar het strand op en de zee in.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/