Vakantiehuizen Informatie

Vakantiehuizen in Gyenesdias

Het dorp Gyenesdias ligt in de regio Zala. De vakantiehuizen in Gyenesdias zijn een prima basis voor uw vakantie met het hele gezin. Het Diasstrand is een van de beste stranden rond het Balatonmeer. De dichtsbijzijnde stad is Keszthely. Lees meer

Informatie

Het dorp Gyenesdias ligt in de regio Zala. De vakantiehuizenin Gyenesdias zijn een prima basis voor uw vakantie met het hele gezin. Het Diasstrand is een van de beste stranden rond het Balatonmeer. De dichtsbijzijnde stad is Keszthely.

De omgeving

Bij Gyenesdias liggen bijna de beste stranden aan het Balatonmeer. Denkt u hierbij aan het Dias- en Gyenesstrand. Op deze stranden worden ook activiteiten voor kids georganiseerd, plezierig voor de kinderen en voor de ouders. De lage prijzen van deze stranden zijn een andere reden van de populariteit. Het Balatonmeer is natuurlijk de hofleverancier van diverse buitenactiviteiten als fietsen, wandelen, zeilen, schieten, paardrijden, avonturenpark, golfen. De routes voor een wandeling of fietsttocht zijn duidelijk aangegeven en goed verzorgd. Het dorp ligt aan de voet van Keszthely heuvels, u kunt zich voorstellen hoe afwisselend een actieve vakantie er hier uitziet. Een vakantie in Gyenesdias is voor jong en oud een leuke ervaring. Het Gyenedes avonturenpark biedt spanning en sensatie, u moet wel van actie houden in de boomtoppen. In de herfst wordt er op het strand het Vintagefestival georganiseerd. Een ander evenement wat jaarlijks gehouden wordt in de zomer is Bormustra, met gezelligheid rond goede muziek en wijnen tijdens een onvergetelijke zomeravond . Kenmerkend voor deze omgeving is het plaatselijke aardewerk. Hier kunt u zowel een atelier als galerie bezoeken, u komt gegarandeerd thuis met een unieke souvenier met leuke herinneringen. Uit eten in Hongarije is een feest als u van lekker eten houdt. De plaatselijke wijnen en gerechten zou u echt moeten proberen. Veel restaurants hebben aandacht voor de kids met bijvoorbeeld een eigen speelhoek, kindermenu’s of gratis desserts voor de kinderen. Een vakantieverblijf in West Balaton zult u niet snel vergeten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.