De lastminutes in Hainaut zijn super goedkoop

Een lastminutes in Henegouwen-Hainaut is zowel rustig als bruisend actief, het is maar net wat u wilt doen en zien en bezoeken. De provincie Henegouwen in België biedt een afwisselend landschap met heuvels, bossen, natuurparken, tuinen, meren... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Hainaut


Informatie

Een lastminutes in Henegouwen-Hainaut is zowel rustig als bruisend actief, het is maar net wat u wilt doen en zien en bezoeken. De provincie Henegouwen in België biedt een afwisselend landschap met heuvels, bossen, natuurparken, tuinen, meren; in twee woorden uitgedrukt kunt u zeggen – groen en water-. Daarnaast vindt u in de zelfde regio cultuur in vele vormen zoals kunst, historische gebouwen, kastelen, kerken en musea. De inwoners van Henegouwen houden van lekker eten en koken met streekproducten. U kunt rekenen op een hartelijke ontvangst met de heerlijkste maaltijden tijdens een lastminutes in Henegouwen.

Bezienswaardigheden in Henegouwen

De provincie Henegouwen heeft een rijke historie. Vanaf de lastminute vakantiehuizen in Henegouwen kunt u mooie historie ervaren tijdens een bezoek aan de tentoonstelling in het kasteel van Seneffe, een permanente collecte van Edelsmidkunst is hier gehuisvest. In het Domeinpark kunt u fijn wandelen, de omgeving is landelijk en heeft een gemoedelijke uitstraling. Het historische Centrumkanaal met vier hydraulische scheepsliften met een overbruggend hoogteverschil van 17m. De energie bron is water. U kunt hier met meerdere technische wonderen kennis maken. Het Mijnmuseum geeft vorm aan het leven en werken van de mijnwerkers van toen , er is een rondleiding en er zijn veel voorwerpen die deze informatie ondersteunen. Bezoek het museum Francois Duesberg als u geinteresseerd bent in neoklassieke kunst van 1775-1825 of deze wilt leren kennen . U vindt hier met een lastminutes in Henegouwen een mix van voorwerpen, juwelen en zeldzame voorwerpen, bronzen beelden en porselein. Dit is een bijzonder museum.

Actief genieten in Henegouwen

Het landelijke landschap is prachtig maar u kunt nog steeds andere mooie plekken ontdekken de Vlinderschuur. Hier vliegen de talloze tropische vlinders vrij rond in een omgeving van planten en bloemen. Ontdek in het park van Edingen het Groentheater. Houdt u van klassieke tuinen met unieke bomen, bloemen en vijvers? Kiest u dan voor de Hertogen van Arenberg. U kunt een route kiezen voor volwassenen en er is ook een speciale wandelroute voor de kinderen. Bezoek Aquascope – Vijver van Virelles biedt een museumgedeelte waar u via film en rondleiding informatie kunt vinden over de natuur. Daarnaast ligt hier een mooi gebied met vijver, barbecue en picknickruimte, natuurwinkel en diverse wandelroutes. In Dinant vindt u een oude steengroeve niet ver van de vallei van de Lesse, uitkijkend over de Maas. Hier is op dit moment het hoogste en langste touwenparcours van België. Als u wat uitdaging zoekt, bent u hier aan het juiste adres. Neem de tijd voor deze locatie, u vindt diverse spannende activiteiten in de natuur.

Mooie steden in Henegouwen

In de omgeving van de lastminute vakantiehuizen in Henegouwen vindt u een breed aanbod van natuur en cultuur. Ontdek de gezellige grote en kleinere steden zoals Aat. Hier wordt jaarlijks de Reuzenstoet gehouden. De Middeleeuwse verdedigings werken en de Burbant toren vormen een perfecte omgeving hiervoor. Beaumont is een historische stad met deels stadsmuren en een oude molen uit de 16e eeuw. De Salamandertoren huisvest een plaatselijk museum. Chimay is een toeristische trekpleister met vlindertuin, kasteel, een mooie abdij en natuurlijk de bierbrouwerij. De stad Doornik staat bekend als een stad met belangrijke monumenten. Een voorbeeld hier van is OLV-kerk. Daarnaast vindt u hier de oudste belfort van België, er staat een unieke lakenhal en de diverse stadspoorten en pakhuizen zijn stuk voor stuk het bekijken waard. Zo kunt u hier eenvoudig twaalf kerken ontdekken, sommige zijn opengesteld voor bezoekers. De stad Thuis is weer heel anders, een historische vestingstad gebouwd op een heuvel, met als gevolg dat u hier een bovenstad en benedenstad aantreft. De stadswallen en de belfort zijn de grote historische trekpleisters. Elke stad en dorp bij de lastminute vakantiehuizen in Henegouwen heeft een eigen charme.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.