Met een last minute aan Bloemenriviera de Italiaanse kust ontdekken

Het milde klimaat en de Italiaanse gastronomie zijn twee goede redenen om voor een last minute vakantie aan de Bloemenriviera te kiezen. Een andere goede reden voor een last minute hier zijn de mooie stranden en de goed... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Bloemenriviera


Informatie

Het milde klimaat en de Italiaanse gastronomie zijn twee goede redenen om voor een last minute vakantie aan de Bloemenriviera te kiezen. Een andere goede reden voor een last minute hier zijn de mooie stranden en de goed verzorgde watersport. U vindt hier kleine en rustige maar ook toeristische badplaatsen. Hier kunt u maximaal plezier beleven aan zon, zee, de stranden, het Italiaanse ijs of misschien wel een luxe cocktail van een strandbar.

Familieuitstapjes aan zee

Loano is een van de mooie badplaatsen aan de Bloemenriviera, het ligt tussen San Remo en Genua. U kunt gezellig wandelen op de promenade langs de zee, haven en groene heuvels. De stranden liggen op steenworp afstand van de last minute vakantiehuizen aan de Bloemenriviera en zijn vaak een mix van zand- en kiezelstranden. Duiken en snorkelen geeft u de mogelijkheid om de mooie onderwaterwereld te ontdekken. Het strand bij Bonassola is een paradijs voor de watersport met kanovaren, duiken, surfen en vissen. U vindt hier meerdere kleine rustige strandjes, voor de liefhebbers. Een visexcursie bij Albenga waarbij nog op ‘ouderwetse’ wijze vis gevangen wordt is bijzonder en een uitdaging voor uw viscapaciteiten. Tussen Alassio en Ceriale kunt u kiezen voor een mooie wandelroute van de Via Julia Augusta. In het aquarium van Genua kunt u de vele zeedieren bewonderen, van dolfijnen en zeeschildpadden tot haaien in de omgeving van een schitterend koraalrif. Ontdek de beroemde Cinque Terre vanaf de last minute vakantiehuizen aan de Bloemenriviera. Tijdens een wandeling komt u door deze vijf dorpjes, die tegen de helling van rotswanden gebouwd zijn. Een rondvaart met de boot langs de kust is uniek en mogelijk vanaf Bonasolla, Portofino en Portovenere.

Culturele ontdekkingen

De Ligurische olijfbomen bij Cosmas en Damianus zijn een natuurhistorische erfenis van deze omgeving. Het geeft de binnenlanden tijdens een last minute vakantie aan de Bloemenriviera een speciale sfeer. Bezoek Villanoa d’ Albenga is een dorp met historische uitstraling, compleet met stadsmuur en diverse uitkijktorens. Een stadswandeling is aan te raden maar ook buiten de stad kunt u fijn wandelen in de natuur. De grotten van Toirano zijn zeker uw bezoek waard als u in de omgeving bent. In deze plaats vindt u de mooiste doopkapel van heel Ligurië. Het natuurreservaat Isola-eiland Gallinara laat u genieten van natuurlijke schoonheid. Probeer de plaatselijk Pigatowijn, bezoek een wijnboerderij of wijnkelder. Over cultuur gesproken; in San Remo staat een casino annex theater annex restaurant voor een compleet aanbod van amusement, cultuur in een modern jasje. Bezorg uzelf een onvergetelijke vakantie en boek de gezellige last minute vakantiehuisjes aan de Bloemenriviera.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/