Beleef plezier aan de voordelige vakantiehuizen bij het Idromeer

De lastminute vakantiehuizen bij het Idromeer liggen in de Lombardische provincie Brescia. Het meer is populair bij de toeristen al is het kleiner dan het Gardameer of Iseomeer. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Idromeer


Informatie

De lastminute vakantiehuizen bij het Idromeer liggen in de Lombardische provincie Brescia. Het meer is populair bij de toeristen al is het kleiner dan het Gardameer of Iseomeer. De afmetingen van het meer zijn 12km lang, 2km breed, gelegen op een hoogte van 369m en omringd door groenbeboste bergen.

Actief genieten bij het Idromeer

De watersportactiviteiten bij het Idromeer zijn goed geregeld in een geschikte natuurlijke omgeving. De bergen zijn nog behoorlijk ongerept, de fijne kiezelstranden en het heldere water zijn schoon en mooi. U zult hier diverse watersportactiviteiten aantreffen zoals roeien en surfen. De natuurlijke omgeving leent zich tijdens het winterseizoen uitstekend voor een skivakantie boven Bagolino in het skigebied bij Gaver. Kies voor een fijne wandeling bij de bergdorpjes met middeleeuwse uitstraling zoals Bagolino en Bondone. U vindt hier een mix van mooie natuur en schilderachtige dorpen. Lekker eten en drinken tijdens een lastminutes bij het Idromeer is een plezierige bezigheid. Kaas is vaak een onderdeel van de maaltijd, als dessert of als aanvulling op een maaltijd. Bollito Misto is een authentiek streekgerecht evenals Ossobucco of Risi e bisi. Dankzij het klimaat van het Idromeer kunt u zomer en winter met een gerust hart de lastminute vakantiehuizen bij het Idromeer boeken. Van mei tot september is het tussen 20 en 30 graden, ideaal voor zwemmen en zonnebaden. Het vriendelijke klimaat maakt een wandeling in de natuur nog feestelijker.

De omgeving van het Idromeer

De omgeving van de lastminute vakantiehuizen bij het Idromeer is net aantrekkelijk als het meer zelf. Het Gardameerligt 40km verderop, een tweede paradijs voor een strand- en watersportvakantie. U kunt fijn winkelen in de plaatsen aan het meer. Ontdek de wijnstreek Franciacorta, het ligt 80km van het Idromeer. Het is een wijngebied met prima wijnen, wijnproeverijen in wijnkelders, wijnroutes. De wijnliefhebbers kunnen kennis maken met de wijncultuur in een gezellige omgeving. Het Iseomeer is het kleinste meer en ligt in de provincies Brescia en Bergamo met de gezellige watersportcentra Sulzano en Sarnico. Of u nu actief of passief geniet van de omgeving en de watersport, u kunt hier lekker van u af zitten kijken en plezier beleven aan wat u ziet of doet. Verona heeft naamsbekendheid opgebouwd dankzij het verhaal van Romeo en Julia, hier zou de balkonscene van Shakespeare zich in werkelijkheid hebben afgespeeld. Palazzo van Capulet was in bezit van Julia’s familie. Rondkijken in de omgeving doet u uw tijd vergeten, u bent soms zo een eind weg. Ontdek de openluchtarena bij Verona op 100m, dit theater wordt vaak gebruikt voor opera’s. Op de zelfde afstand in een andere richting kunt u de rotstekeningen bij Valle Camonica, ze dateren uit de prehistorie. Bij Rovereto kunt u het museum voor moderne kunst bezoeken met de naam Mart, de nadruk ligt op modern en hedendaagse kunst. Italië en romantiek gaan heel goed samen, een bezoek aan Venetië op 220km sluit hier prima bij aan.

Bezienswaardigheden bij het Idromeer

In de omgeving van de lastminute vakantiehuizen bij het Idromeer kunt u leuke bezienswaardigheden ontdekken zoals het Mille Miglia waar u een collectie antieke auto’s kunt bewonderen. Ontdek de militaire versterking van Beneziaanse oorsprong, u kunt hier een rondleiding boeken langs de onderaardse gangen, nauwe trappen en spannende torentjes. De bezienswaardigheden zijn soms stille getuigen van een heftig historisch verleden, dit geldt zeker voor Lombardije. Rocca d’Anfo is een militaire versterking met een oorsprong uit Venezia. Tot slot nog een korte kennismaking met het Iseomeer, het meer is 25km lang en maximaal 5km breed. Op het eiland zijn de auto’s verboden , vanaf de havens kunt u naar de nabijgelegen eilanden en vissersplaatsjes zoals Perschiera Maraglio. Dit is een van de honderde mooiste Italiaanse dorpen. Dit dorp staat model voor een prachtige lastminute vakantie bij het Idromeer.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/