Last minutes aan de Italiaanse meren, een topvakantiebestemming

Ontdek het mooie Italie tijdens de last minute vakantie aan de Italiaanse meren. In de Noordelijke regio’s vindt u de mooiste en meeste meren, bijvoorbeeld in Lombardije en Trentino. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Italiaanse Meren

Speciale Vakantiehuizendeals in Italiaanse Meren


Informatie

Ontdek het mooie Italie tijdens de last minute vakantie aan de Italiaanse meren. In de Noordelijke regio’s vindt u de mooiste en meeste meren, bijvoorbeeld in Lombardije en Trentino. De bekendste en meest bezochte meren zijn Lago Maggiore en het Comomeer, het grootste meer is het Gardameer. De kleinere meren hebben ook zeker hun eigen charmes zoals het meer van Lugano. In Lombardije vindt u juweeltjes als het Iseomeer, Lago di Varese en het Idromeer.

Actief in en op het water

Op het Lago D’Endino mag u alleen maar zwemmen, zeilen en vissen, motorboten zijn niet toegestaan. Een leuk uitstapje vanaf de last minute vakantiehuizen aan de Italiaanse meren. Minder bekende meren zijn lago di Caldonazzo of lago di Levico, tegelijkertijd wel de twee meren met het warmste water van gemiddeld 23 graden. Aan het Iseomeer ligt het watersportcentra Sulano en Sarnico. Een dagje aan het strand mag niet ontbreken wanneer u in een van de last minute vakantiehuizen aan de Italiaanse meren verblijft. We geven graag een paar voorbeelden van mooie stranden; Bij Lago Maggiore vindt u mooie stranden als Ghiffa, Ogebbio en Verbania. Bij Lago di Como liggen de mooie stranden van Argegno en Lido van Lenno. Porlezzo is een mooi strand aan het meer van Lugano. Houd er rekening mee dat u vaak kiezelstranden aan zult treffen. U kunt tijdens een last minute vakantie aan de Italiaanse meren actief genieten van diverse activiteiten zoals wandelingen maken, bergbeklimmen, golf spelen, paardrijden, delta vliegen of zelfs ijszeilen op Lago di Resia in de winter.

Cultuur aan de Italiaanse meren

In Lombardije en Trento liggen de meeste meren, hier vindt u ook een veelbewogen historie en cultuur. Dit ziet u terug in de vele bezienswaardigheden in de omgeving van de last minute vakantiehuizen aan de Italiaanse meren. Bezoek een stad als Como en Cernobbio bij het Comomeer met het mooie park van de Villa d’Este. Bij het lago Trasimeno kunt u de mooie stad Perugioa in Umbrië ontdekken met een bijzondere Italiaanse sfeer. Het ligt bij een van de grotere meren van Italië. Bij het Iseomeer is de stad Iseo een toeristische trekpleister. Het meer van Lugano heeft een luxere uitstraling, dat ziet u onder andere terug in de grote villa’s en het centrum van de stad.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/