Een ware ontdekkingsreis met de last minutes op Sicilië

Sicilië is een prachtig Italiaans eiland in de Middellandse Zee. Officieel horen ook andere eilanden bij Sicilië bijvoorbeeld de Eolische eilanden en de Egadische eilanden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Sicilië


Informatie

Sicilië is een prachtig Italiaans eiland in de Middellandse Zee. Officieel horen ook andere eilanden bij Sicilië bijvoorbeeld de Eolische eilanden en de Egadische eilanden. Het landschap dat u zult aantreffen rond de last minute vakantiehuizen op Sicilië is afwisselend met de vulkaan Etna, heuvels in het westen en in het centrum, citroen- en sinaasappelboomgaarden bij Catania, groene natuurparken in het noorden. De lange kustlijn is een andere natuurlijke schat. Dit landschap samen met een last minute vakantie op Sicilië biedt talloze mogelijkheden voor gezellige buitenactiviteiten.

De Siciliaanse kust ontdekken

Een last minute strandvakantie en watersport kunt u overal aan de Siciliaanse kust beleven. Taormina ligt op een berg en is de oudste badplaats van Sicilië. Het strand van Mazzaro op het eilandje isola Bella bij Messina is een mooi strand, te bereiken met een kabelbaan. Bezoek Giardini Naxos, een mooie badplaats bij Taormina. Het zandstrand Marina di Noto is onderdeel van het natuurreservaat Vendicari en u kunt fijn zwemmen in de Cava Grande bij Cassibili. Rijdt naar de zuidkust vanaf de last minute vakantiehuizen op Sicilië naar Selinunte, waar u een mooie haven en een groot zandstrand vindt. Bij Ericlea Minoa is een groot en breed strand, beschut door een pijnbomenbos. Het is duidelijk dat er voor iedereen wel een strand is, dat aansluit bij de wensen van watersport, luieren aan het strand of een last minute vakantie met kinderen op Sicilië.

De rijke cultuur opsnuiven

Gebruik een last minute op Sicilië om kennis te maken met de veelzijdige rijkdom van de cultuur. De gastronomie is hier een goed voorbeeld van. U vindt op dit eiland de heerlijkste wijnen, specifiek van dit eiland. De verse visgerechten die u voorgeschoteld krijgt zult u niet snel vergeten, uniek qua smaak en bereiding. Ontdek ook de historie van het eiland als u het eiland verkent vanaf de last minute vakantiehuisjes op Sicilië. We geven u graag wat voorbeelden. Een bezoek aan de hoofdstad Palermo is zeker aan te raden met bijvoorbeeld het historische Paleis van de Normandiërs of de Dom van Monreale. In Catania, na Palermo de grootste stad, kunt u de mooie kathedraal bewonderen en bij Selinuta en Segesta vindt u beroemde archeologische vondsten en de Concordiatempel. Een stadswandeling door Messina is prachtig als u van oude bouwstijlen en historie houdt. Een vakantie in Italië heeft zoveel te bieden. Volg uw intuïtie en geniet met volle teugen van en op Sicilië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/