Last minutes aan de Friese Meren, op en top genieten

De last minute vakantiehuizen aan de Friese meren bieden de perfecte gelegenheid om deze zomer iets anders te doen dan anders. Genieten zult u beslist aan het Sneekermeer, hier kunt u het grootste... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Friese Meren


Informatie

De last minute vakantiehuizen aan de Friese meren bieden de perfecte gelegenheid om deze zomer iets anders te doen dan anders. Genieten zult u beslist aan het Sneekermeer, hier kunt u het grootste zeilevenement de Sneekweek bijwonen. De Friese Meren lenen zich ook uitstekend voor vissen, windsurfen en zwemmen. De meren worden allemaal door kanalen en rivieren met elkaar verbonden. Het is een geweldig gezicht om vanaf het voorjaar alle zeilen achter de rietkragen ‘door het weiland’ te zien bewegen. Neem je eigen boot mee of huur er één ter plaatse en je kan zo het water op als je een vaarbewijs hebt. Het is puur genieten tijdens een last minute vakantie aan de Friese Meren.

Plezier met de hele familie

De last minute vakantiehuisjes aan de Friese Meren zijn een uitstekend uitgangspunt om deze regio te verkennen en er is dan ook van alles te doen voor jong en oud. Op warme zomerdagen een verkoelende duik nemen in het water wil natuurlijk iedereen, maar met een rubberbootje over de kleine vaartjes en sloten dobberen is ook geweldig. Met een schepnetje op zoek naar kikkerdril en vissen, er zijn wateractiviteiten te over voor de kids. Een uitstapje naar de Aquazoo in Leeuwarden zullen ze ook leuk vinden. Kent u ze nog, de boeken van de Kameleon. Terherne is het dorp dat hiervoor model stond en een bezoekje mag niet ontbreken aan uw familievakantie in Friesland. Neem de kinderen mee naar het Modelspoorwegmuseum in IJlst.

Cultuur rond de Friese Meren

De last minute vakantiehuizen aan de Friese Meren bieden gemakkelijk toegang tot 24 meren. Hier heeft u veel mogelijkheden om het water te ontdekken, maar deze regio heeft meer. Als u een van onze last minutes aan de Friese meren boekt, kunt u ook de cultuur en de sfeer van kleine stadjes als Joure en Lemmer opsnuiven. Iets verder weg ligt het stadje Sloten, met prachtige historische huizen en molens. Het is 1 van de Friese Elfsteden. Het Tjeukemeer staat bekend om de zeilwedstrijden, waaronder het typisch Friese skûtsjesilen. Een andere traditie is het Fierljeppen, waar je ook water voor nodig hebt. Kom jij droog naar de overkant? Of kijk je liever toe bij de professionals. Boek een last minute vakantie aan de Friese Meren en kom van deze unieke bestemming genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/