Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Friese Meren

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg bij Friese Meren kunt u op een leuke manier kennis maken met de cultuur van deze regio. Breng een bezoek aan Goingarijp vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg bij Friese Meren. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Friese Meren


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg bij Friese Meren kunt u op een leuke manier kennis maken met de cultuur van deze regio. Breng een bezoek aan Goingarijp vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg bij Friese Meren. Er staat een mooie kerk en een van de Friese klokkenstoelen. Daarnaast is de jachthaven leuk om te ontdekken als u rondkijkt in het dorp. Tijdens een weekendje weg bij Friese Meren is Echten aan het Tjeukemeer een leuke bestemming met het standbeeld Tsjuke en March, vanwege de gemoedelijke maritieme sfeer. Tijdens de WOII was Rohel een doorgangskamp voor joden, na de oorlog verbleven er Ambonezen. De watersport speelt een stevige hoofdrol in Friesland maar onderschat de cultuurvakantie niet tijdens een weekendje weg bij Friese Meren.

Een actief weekendje weg bij Friese Meren is spetterend

Een actief weekendje weg bij Friese Meren is vaak verbonden met de watersport. Terherne is een dorp met jachthavens, watertoerisme en watersport. Vanaf de vakantiehuizen voor actief weekendje weg bij Friese Meren kunt u hier met uw kinderen het Kameleondorp bezoeken met het daarbij behorende eiland Grootzand en de Amerikaanse windmotor. Echtenerbrug is een behoorlijk dorp in Lemsterland. Naast de watersport vindt u tijdens een weekendje weg bij Friese Meren mooie jachthavens, evenementen zoals Dolle Donderdagen in de zomer met zak slaan en livemuziek en braderie. Op het Tjeukemeer vindt jaarlijks de wedstrijd skûtsjesilen plaats, leuk voor een weekendje weg bij Friese Meren. De Fluessen is onderdeel van de Johan Friso vaarroute. Bij het Slotermeer komen meerdere vaarroutes samen en de Elfstedentocht komt hier twee keer langs.

Watersport tijdens een weekendje weg bij Friese Meren

De watersportvakantie vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg bij Friese Meren is indrukwekkend. De Friese Meren is het toeristische gebied van Friesland met als hoofdrolspeler de watersport en als topevenement de Sneekweek. Belangrijke Friese meren zijn het Sneekermeer, Tjeukemeer, Heegermeer of het Slotermeer. De meren bij Grouw en Eernewoude is een andere belangrijke locatie. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg bij Friese Meren vindt u bij Oldeouwer een prachtig surfstrand en een klokkenstoel in Friesland aan het Tjeukemeer. Bij Woudsend tijdens een weekendje weg bij Friese Meren bruist de watersportactiviteiten, hier loopt tevens de route van de Elfstedentocht. De brug over de Ee is een ontmoetingspunt voor weg- en waterverkeer. Een weekendje weg bij Friese Meren is leuk voor jong en oud.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.