Beleef Zuid Holland met onze last minute aanbiedingen

Met de last minute vakantiehuizen in Zuid Holland zit je altijd goed, want hier heb je genoeg rust en je kunt alle kanten op als je vertier zoekt. Het hele kustgebied is adembenemend en de steden zijn een lust voor het oog. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid Holland


Informatie

Met de last minute vakantiehuizen in Zuid Holland zit je altijd goed, want hier heb je genoeg rust en je kunt alle kanten op als je vertier zoekt. Het hele kustgebied is adembenemend en de steden zijn een lust voor het oog. De Zuid Hollandse kust wordt gekenmerkt door heel veel kilometers zandstrand, prachtige duingebieden en gezellige badplaatsen, zoals Kijkduin, Katwijk aan Zee en Noordwijk. De ideale bestemming voor families met kinderen want er is van alles te doen. In de eerste plaats natuurlijk genieten op het strand. Schelpen zoeken, zandkastelen bouwen en ploeteren in de branding. Pal achter de duinenrij liggen diverse attracties te wachten. Wat denken jullie van Duinrell met het Tikibad en Madurodam? Een echte aanrader voor een last minute in Zuid Holland.

Leiden ontdekken

Leiden heeft de oudste universiteit van Nederland en in de oude binnenstad nemen de grachten, monumentale bouwwerken en hofjes u mee terug in de tijd. Een populaire bestemming voor een last minute vakantie in Zuid Holland, want veel buitenlanders willen de stad zien waar Rembrandt geboren is. De oorsprong van veel Amerikanen ligt hier ook. De Pilgrim Fathers die na de reformatie Engeland ontvluchtten vonden in Leiden een tijdelijk onderdak. Van hieruit maakten velen de grote oversteek naar Amerika. Tijdens een stedentrip in Leiden zie je allerlei historisch monumenten zoals de Waag, Rapenburg met het Academiegebouw, het Stadhuis met de breedste renaissancegevel van Nederland en de stadspoorten de Morspoort aan de noordwestzijde en de Zijlpoort aan de noordoostzijde van het centrum. Er zijn meer dan 30 hofjes en 88 bruggen, waardoor het een zeer pittoreske stad is.

De bollenvelden

Om de bollenvelden te ontdekken hebben wij een mooi aanbod aan last minute vakantiehuizen in Zuid Holland. In de omgeving van Sassenheim, Lisse en Hillegom kwam de grootschalige en internationaal bekende bollencultuur op gang. Tussen half april tot eind mei beginnen de velden te kleuren. Eerst met narcissen, dan de hyacinten en daarna de tulpen in alle kleuren van de regenboog. Een uitzicht dat je niet mag missen. Tijdens wandel- en fietstochten door Zuid Holland kan je van deze kleurenpracht genieten. Maar de Keukenhofis het echte neusje van de zalm. Elk jaar komen hier in verschillende thema’s alle verschillende soorten bollen tot bloei. Een kleurrijk spektakel, dat jaarlijks afgesloten wordt met diverse bloemencorso’s. Heeft u nog een paar dagen vrij in het voorjaar? Dan raden wij u zeker een last minute vakantie in Zuid Holland aan.

Den Haag en Scheveningen, een echt must see

Den Haag met het Binnenhof en Paleis Noordeinde eens met eigen ogen zien? Dat kan met de last minute vakantiehuisjes in Zuid Holland. Het is een echte aanrader. Den Haag is een gezellige stad waar je leuk kan winkelen en bij een bezoek aan het Binnenhof kan je zomaar de premier of een andere politicus tegen het lijf lopen. Het vroegere dorp Scheveningen is inmiddels met Den Haag vergroeid, maar nog steeds een populaire badplaats. Er is dan ook van alles te doen. De oude pier was in vroegere tijden samen met het Kurhaus dé plek waar de gegoede burgerij op de mooie lange zomeravonden vertoefde. Het was ook jarenlang het symbool van Scheveningen. Helaas kan je de pier niet meer op maar de boulevard, leuke winkeltjes, gezellige strandtenten en het Sealife Aquarium maken een bezoek compleet.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.