Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Kies voor uw Kerstvakantie bij vakantiehuizen in Zuid Holland

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Kerst in Zuid Holland is leuk en afwisselend. De decembermaand is gezellig, de winkelstraten en etalages zijn versierd, de winkels liggen vol met eventuele kadootjes. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid Holland


Informatie

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Kerst in Zuid Holland is leuk en afwisselend. De decembermaand is gezellig, de winkelstraten en etalages zijn versierd, de winkels liggen vol met eventuele kadootjes. Koopjes jagen en kerstwinkelen is een van de populaire bezigheden tijdens de kerstvakantie. Een van de leuke attracties zijn de kerstmarkten en evenementen.

Kerstmarkten in Zuid Holland

In een provincie als Zuid Holland kunt u kiezen uit diverse kerst- en adventsmarkten en winterfairs. Het thema komt vaak overeen, denkt u hierbij aan kerstprodukten-eten en drinken-ambachtelijke decoraties. Afhankelijk van de locatie zijn er attracties zoals een kermis of schaatsijsbaan of anders. U kunt zich voorstellen dat een kerstmarkt in een badplaats als Noordwijk een andere sfeer heeft als een kerstmarkt in Rotterdam of Den Haag of Leiden. Door het grote aanbod van locaties kunt u bewust kiezen voor een wat kleinschaliger of juist grote markt. Informeer bij uw vakantiehuis voor Kerst in Zuid Holland naar de actuele informatie van locaties en openingstijden van kerstmarkten in de omgeving.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Zuid Holland is een provincie met natuur en mooie musea. In deze vakantieperiode kunt u musea bezoeken met speciale tentoontstellingen in de omgeving van de vakantiehuizen voor Kerst in Zuid Holland. We zullen u een paar voorbeelden geven zoals het Kaasmuseum in Bodegraven of het Medisch museum de Griffioen in Delft of het Fotomuseum in Den Haag. U begrijpt dat dit slechts een paar voorbeelden zijn. In Zuid Beijerland kunt u het museum met werken van Rien Poortvliet bezoeken. Het landschap van Zuid Holland bestaat uit duinen en een vlak polderlandschap, ideaal voor een wandeling of fietstocht, zelfs als er sneeuw ligt wat heel goed mogelijk is in deze tijd. Een bezoek aan een van de steden zoals de universiteitsstad Leiden of de regeringsstad Den Haag in de decembermaand is extra bijzonder vanwege de vele versieringen en sfeer. Het aanbod van uitgaans- en eetgelegenheden is groot, u kunt net zo luxe of eenvoudig, gezellig of romantisch uit eten gaan als u zelf wilt tijdens deze Kerstvakantie in Zuid Holland.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.