Last Minute Vakantiehuizen in Costa de la Luz

Een dolfijn safari, paardrijden, dierentuinen en botanische tuinen, fietsen en varen, zonnen en de Pueblos Blancos, een last minute vakantiehuis aan de Costa de la Luz, Spanje ... het hoort allemaal bij elkaar. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Costa de la Luz


Informatie

Een dolfijn safari, paardrijden, dierentuinen en botanische tuinen, fietsen en varen, zonnen en de Pueblos Blancos, een last minute vakantiehuis aan de Costa de la Luz, Spanje ... het hoort allemaal bij elkaar. En om te beginnen met een dolfijn safari. De dolfijnen zwemmen aan de Costa de la Luz op soms minder dan 100 meter van je vandaan, het is echt fascinerend om dit te ervaren. Vanuit een last minute vakantie aan de Costa de la Luz kunt u ook een bezoekje brengen aan Afrika ... ja, u leest het goed. Als je de catamaran neemt en de Straat van Gibraltar oversteekt bereik je uiteindelijk Tanger. Het is slechts 35 minuten varen naar deze Marokkaanse stad en eigenlijk gewoon perfect voor een dagje uit. De Alberto Duran dierentuin is ook de moeite waard een bezoek te brengen, evenals de Botanische Tuinen in Jerez, waar meer dan 400 soorten planten leven.

Prachtige natuurgebieden

En laten we deze keer beginnen met het Donana natuurpark waar je een boottocht kunt nemen aan de Costa de la Luz. Bij het nemen van een boottocht naar dit park stopt u zowel om vogels te kijken als voor een bezoek aan een oud traditionele dorp, het ontdekken van dit gebied is al verbazingwekkend op zich. Een andere leuke activiteit in de natuur, die gemakkelijk gedaan kan worden gedaan zodra u aankomt bij uw eigen vakantiehuis aan de Costa de la Luz, is natuurlijk fietsen. U kunt een georganiseerde tour te nemen of u kunt afgaan op uw eigen richtingsgevoel, hoe dan ook, u zult onder de indruk zijn. De “Route van de Bulls” om de Sidonia is geweldig, evenals de Alcornocales natuurpark met zijn eikenbossen. Het Breña natuurpark is een andere optie en het adembenemende uitzicht vanaf Cape Trafalgar zal voor altijd zal worden afgedrukt op uw netvlies. De dennenbossen en kliftoppen van Conil de la Frontera zijn ook bereikbaar per fiets en zal een geweldige manier om een middag door te brengen.

Een perfecte familie bestemming

Een last minute familie vakantie aan de Costa de la Luz biedt u volop vermaak voor zowel de kleintjes als de volwassenen. De historische stadjes, de resorts, de wilde uitgestrekte zandstranden gesteund door duinen, perfecte plekken om te surfen, allemaal voorzien van de meest ideale setting voor een vakantie. Vanuit het resort van Novo Sancti Petri u Cadiz kunt u Puerto de Santa Maria zien en beleven, vroeger bewoond door de Feniciërs en vanwaar Columbus uitvoer, beide zeer aantrekkelijke plaatsen. Jerez en zijn dansende paarden mag ook niet worden gemist, en niet te vergeten wat tapas en een glas wijn voor de volwassenen aan het eind van de dag. Een magische en onvergetelijke tijd aan de Costa de la Luz die u zeker lang zal bijblijven.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.