Vakantiehuizen voor Pinksteren Luxemburg

Vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in Luxemburg kunt u veel verwachten van uw vakantie. Als u van een wandelvakantie houdt, kiest u dan voor Berdorf met wandelpaden langs afgronden en bergkloven, door het bos, bij grotten... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Luxemburg


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in Luxemburg kunt u veel verwachten van uw vakantie. Als u van een wandelvakantie houdt, kiest u dan voor Berdorf met wandelpaden langs afgronden en bergkloven, door het bos, bij grotten en rotsen bij de rivier de Sure. Vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in Luxemburg vindt u in Wasserbillig eveneens een mooi wandelgebied. Grevenmacher is het centrum van de Moezel met een historisch oude binnenstad, wijnkelders en sluizen op de Moezel. Differdange biedt vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in Luxemburg toeristische attracties zoals het kasteel van Differdange, het oude Stadhuis of het Gerlache-park. Vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in Luxemburg ziet u dat cultuur en natuur heel vaak samen gaan.

Boek nu uw pinkstervakantie in Luxemburg en ontdek Luxemburg-Stad

Boek nu uw pinkstervakantie in Luxemburg voor een ontdekkingsreis in Luxemburg-Stad. Het is een vestingstad in Luxemburg in een groene, heuvelachtige omgeving. De rivieren Alzette en Petrusse zijn gezichtsbepalend voor de stad evenals de bruggen zoals Pont Grand Duchesse. De kazematten moet u gezien hebben tijdens een pinkstervakantie in Luxemburg, maar er is meer. Bezoek het pal eis, het plein Place d’Armes of het autovrije centrum. De patriciershuizen zijn prachtige monumenten, geniet ervan tijdens een pinkstervakantie in Luxemburg. De stad komt het best tot zijn recht als u kiest voor een stadswandeling langs de mooiste plekjes, musea, theaters en parken. Een pinkstervakantie in Luxemburg-Stad is heel bijzonder.

Kies voor actieve feestdagen met de familie in Luxemburg

Als u kiest voor de Luxemburgse Ardennen-Osling, kiest u voor actieve pinksterdagen met de familie in Luxemburg. Dit is een mooie bestemming voor uw vakantie met kinderen, in het grootste natuurgebied in Europa. U treft tijdens deze feestdagen met de familie in Luxemburg veel natuur en weinig mensen aan. Hierdoor kunt u in Osling genieten van de buitenactiviteiten in de natuur en cultuur. Bij Vianden, Clervaux en Wiltz vindt u een kleinschalige cultuurvakantie tijdens de feestdagen met de familie in Luxemburg. De bossen lenen zich uitstekend voor een wandelvakantie in de natuur en mountainbiketochten. Bij Esch-sur-Sure ligt een groot stuwmeer, ideaal voor een watersportvakantie met surfen en zeilen en waterski. Kies voor gezellige pinksterdagen met de familie in Luxemburg.

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/