Vakantiehuizen voor de voorjaarsvakantie Luxemburg

Luxemburg is het land met de prachtige natuur, historische bezienswaardigheden en de leuke steden. U hoeft niet ver te reizen tijdens de voorjaarsvakantie en u bent in een totaal andere omgeving. Neem uw wandelschoenen of mountainbike mee en ga... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Luxemburg


Informatie

Luxemburg is het land met de prachtige natuur, historische bezienswaardigheden en de leuke steden. U hoeft niet ver te reizen tijdens de voorjaarsvakantie en u bent in een totaal andere omgeving. Neem uw wandelschoenen of mountainbike mee en ga er lekker op uit. Ook zijn er in Luxemburg prachtige musea en historische gebouwen te bekijken. U kunt ook zeker lekker uit eten tijdens de voorjaarsvakantie, Luxemburg staat bekend om zijn goede restaurants met zijn overheerlijke specialiteiten. Dit kleine landje staat bol van de pittoreske stadjes en mooie natuurgebieden, er is dus genoeg te doen tijdens de voorjaarsvakantie.

Voorjaarsvakantie in Luxemburg

Luxemburg kent een zeer gevarieerd en fascinerend landschap. U vindt hier prachtige bossen, vlaktes, meren en rivieren. Tijdens uw wandeling door de prachtige natuur komt u hoge rotsen tegen die uitsteken boven de vallei, kleurrijke bloemen en bruisende watervallen. Ook zijn er veel leuke oude dorpjes te ontdekken die zijn gelegen in deze prachtige landschappen. Maak een fietstocht door de kleine oude straatjes, langs de wijngaarden of langs de Romeinse ruïnes. Een aantal fietsroutes lopen zelfs over oude spoorwegtrajecten. Stap op een mountainbike en fiets door de bossen en wouden via de mooie mountainbike routes. In Luxemburg kunt u ook vele kastelen en overblijfselen uit de Middeleeuwen bekijken. In vele kastelen worden nog rondleidingen gegeven en staan er allemaal mensen gekleed in Middeleeuwse kleding die u de geschiedenis vertellen. Ook worden er leuke shows en concerten gegeven in de kastelen. Indrukwekkende kastelen om te bekijken zijn Kasteel Vianden, Kasteel Beaufort en het Kasteel Bourscheid. Er zijn nog veel meer prachtige kastelen die u kunt ontdekken tijdens de voorjaarsvakantie. Er is zelfs een wandeling uitgezet, deze brengt u langs 7 prachtige kastelen door de Eischvallei waar u mooie landschappen zult tegenkomen. Een andere bijzondere bezienswaardigheid is een bezoek aan de Kazemat van Luxemburg. Dit is een soort militaire kazerne, de kazematten De Bock en Het Pétrusse-dal kunt u bezoeken. Ook is het leuk om het Grand Ducal Palace te bezoeken, dit is een groot paleis in het zuiden van Luxemburg. Dit is het officiële gebied van de Groothertog. Er zijn ook een aantal mooie musea om te bezoeken, bijvoorbeeld het Mudam museum. Het gebouw waarin dit museum zich bevindt is al een bezoek waard, er staan verschillende tentoonstellingen en projecten afgebeeld in dit museum. Een ander mooi museum is het Musée national d’histoire et d’art à Luxembourg, in dit museum kunt u de interessante geschiedenis van Luxemburg bekijken. Dit is leuk en leerzaam voor jong en oud. U mag tijdens de voorjaarsvakantie ook de stad Luxemburg niet overslaan, deze stad is de hoofdstad van het land. De binnenstad van deze stad staat op de werelderfgoedlijst van Unesco door haar oude wijken en verdedigingswerken. In de O.L.V.-kerk in Luxemburg liggen enkele leden van de Groothertogelijke familie begraven. Deze kerk is een prachtig bouwwerk om te bekijken. Ook mag u de Adolfsbrug niet overslaan, dit is de bekende boogbrug die een nationaal symbool is voor het groothertogendom. In de bomentuin van Luxemburg, genaamd het Arboretum Kirchberg vindt u vele soorten bomen uit heel Europa. Maak een wandeling door dit prachtige park gezellig met de hele familie.

Vakantiewoningen in Luxemburg

Een gezellig appartement of een leuke bungalow, vind uw ideale vakantiewoning voor de voorjaarsvakantie in Luxemburg. Een woning waar voldoende faciliteiten zijn voor uw kinderen of een woning waar uw hond van harte welkom is, er is van alles mogelijk.

Lijkt het u leuk om de voorjaarsvakantie in Luxemburg door te brengen? Kijk dan snel verder en boek uw perfecte vakantiewoning vandaag nog. Geniet alvast van alle voorpret en bedenk wat u allemaal gaat doen tijdens de voorjaarsvakantie in Luxemburg. Handig om te weten is dat u bij Bungalow.Net altijd tegen de laagste prijsgarantie boekt.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/