Vakantiehuizen voor Oud en Nieuw Luxemburg

Haal het maximum uit het wintervakantie seizoen met de vakantiehuizen in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie. Met een volledig ingericht vakantiehuis in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie kunt u niet alleen vuurwerk... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Luxemburg


Informatie

Haal het maximum uit het wintervakantie seizoen met de vakantiehuizen in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie. Met een volledig ingericht vakantiehuis in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie kunt u niet alleen vuurwerk spektakels bekijken op oudejaarsavond in steden als Esch-sur-Alzette, maar ook de kerstmarkt op de Place d'Armes in Luxemburg Stad is nog steeds in volle gang. Geniet van een onvergetelijke tijd met een ruim vakantiehuis in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie. Of reserveer een tafel in een lokaal restaurant, café of bar en u kunt met de lokale bevolking  naar het nieuwe jaar aftellen. Wacht niet langer. Boek vandaag één van de gezellige en betaalbare vakantiehuizen in Luxemburgvoor de nieuwjaarsvakantie!

Nieuwjaarsvakantie met familie en vrienden in Luxemburg

Personen van alle leeftijden zullen gegarandeerd van een fantastische nieuwjaarsvakantie genieten in Luxemburg met de vakantiehuizen in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie. Volwassenen en oudere tieners kunnen bijeen komen op de pleinen van de grote steden van Luxemburg om middernacht en een traditionele oudejaarsavond vieren met een menigte van de lokale bevolking. Een ruim huisdiervriendelijk vakantiehuis in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie betekent dat de hele familie het nieuwe jaar samen kan verwelkomen. Daarnaast geeft een volledig ingericht vakantiehuis in Luxemburg Stad voor de nieuwjaarsvakantie u gemakkelijke toegang tot het prachtige Winterlichten Festival (tot 6 januari) dat vuurwerk, openluchttheater evenementen, markten en nog veel meer biedt. Boek nu uw vakantiehuis in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie!

De vakantiehuizen in Luxemburg voor veel winterpret

U hoeft geen winterslaap te houden, wanneer u van een fantastische wintervakantie met de vakantiehuizen in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie kunt genieten. Het mag dan wel het kleinste onafhankelijke land ter wereld zijn, maar het belooft nog steeds tal van nieuwjaarsavonturen. Reserveer een ruim vakantiehuis in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie en ga schaatsen met de kinderen op plaatsen zoals Beaufort, wiens middeleeuws kasteel in de winter er nog spectaculairder uitziet. Of trek dikke kleren aan en huur fietsen die het hele jaar beschikbaar zijn en maak een rondtocht in de stad Luxemburg. Een gezellig vakantiehuis met jacuzzi in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie kan zelfs als uw eigen speciale apres-ski faciliteit dienen na een dagtrip naar plaatsen als de skioorden van Zürich, slechts vijf uur rijden vanaf Luxemburg. Boek vandaag één van de vakantiehuizen in Luxemburg voor de nieuwjaarsvakantie en begin uw wintersportkleding in te pakken!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/