Goede voornemens voor het nieuwe jaar - Droomvakanties voor het nieuwe jaar

Waarom maken we goede voornemens voor het nieuwe jaar? Meestal kijken we graag terug op het afgelopen jaar om te zien wat we hebben bereikt, waar staan wij ​​met ons leven en welke doelen nog moeten worden bereikt.

Maar dit is nog beter als we aan het begin van het nieuwe jaar ideeën en doelen stellen en onszelf ruimschoots de tijd geven (12 maanden om precies te zijn) om deze dromen waar te maken. De meest voorkomende voornemens zijn: afvallen, meer boeken lezen, slechte gewoonten opgeven, meer reizen, enz. De truc is om groots te denken en in kleine stapjes te handelen, dus om een ​​nieuwjaarsvoornemen vast te houden, kan het een goed idee zijn om enkele van deze suggesties te volgen:

  • Bereid je mentaal voor op de komende verandering
  • Motiverende doelen stellen
  • Beperk de aantal voornemens om het in hand te houden
  • Je voornemens delen met anderen
  • Regelmatig de voortgang van j voornemens bekijken
  • Niet ontmoedigd raken als je eventjes afwijkt van de route

Een van de best hanteerbare voornemens is om meer te reizen en meer tijd door te brengen met uw gezin terwijl u op vakantie bent. Op de een of andere manier geeft het boeken van een vakantie mensen een stoot serotonine (gelukshormoon) en de niveaus van opwinding en vreugde groeien alleen maar exponentieel tot de datum van de vakantie, wanneer het allemaal eindelijk een hoogtepunt bereikt en het plezier maximaal is vanwege de vakantie zelf. Dus eigenlijk is het boeken van meer vakanties en meer tijd doorbrengen met ontspannen telt als een van de beste keuzes voor een nieuwjaarsresolutie. Het brengt niet alleen minder stress met zich mee, maar het is ook een van die keuzes die u de hoogste omzet opleveren in termen van geluk en tevredenheid. Hier zijn enkele van de beste keuzes voor een lange vakantie, die u onmiddellijk kunt boeken nadat u besluit om de komende jaren meer te reizen:

Bergvliet Villas - „Dit jaar ga ik meer ontspannen en golfen”

Landgoed Bergvliet, gelegen in Oosterhout, 33 km van Tilburg, is de place to be voor iedereen die wil relaxen, ontspannen in de palm van de natuur en een geheel nieuw en ander type vakantiepark wil ervaren. Stap op 31 januari om klokslag middernacht de kille lucht in en stel u dit voor: een gezellige bungalow met grote ramen en uitbundig veel natuurlijk licht, een prachtige golfbaan op groene weiden en een SPA-centrum waar u lof over zult zingen en zal terug willen komen elk jaar. Klinkt goed? Als dit is wat uw hartje begeert, is Bergvliet Villas de perfecte plek om uw nieuwjaarsvoornemens waar te maken.

Vakantieparken in Toscane - "Dit jaar leef ik als een local"

Hoort u dat geluid? Toscane roept. Het is het geluid van 1000 Prosecco-glazen die in harmonie rammelen, het altijd aanwezige gefluister van de Toscaanse heuvels die uw naam herhalen en de golven van de zee die u langzaam in slaap wiegen in de diepste slaap die u ooit hebt meegemaakt. Het is de smaak van pesto, het is de geur van gnocchi, de beste die u ooit hebt gegeten en lange wandelingen over de boulevard. Het is het gevoel echt uit te proberen hoe een dagelijkse siësta aanvoelt en u in de schaduw te verstoppen als de zon te heet wordt. Het is de smaak van een ijsje uit Florence. Ga erop uit tijdens deze oudejaarsavond en doe een wens bij de lichten, wens een Toscaanse droom, een transformerende ervaring.

Vakantieparken in Italië - "Dit jaar zal ik een plek vinden waar ik nog nooit ben geweest en die ga ik bezoeken!"

Zoveel vakantieparken, zoveel keuze, zo weinig tijd... Als u tot deze conclusie komt, hoeft u maar één ding te doen: een plek zoeken waar u nog nooit bent geweest! Heeft u ooit Emilia Romagna bezocht? Het is de beste plek om de echte Italiaanse keuken uit te proberen en een rustige vakantie te hebben. Is Cinque Terre een van uw beste droombestemmingen? Het is tijd om het zelf te zien en u tenen in de wilde zee onder de rotsen te dompelen. Bent u meer een meermens? Bezoek het Idromeer en stap over naar Venetië voor een dagtocht, ervaar elke dag iets nieuws en leef ten volle in het leven.

Dit was een jaar van dromen, wensen en contemplatie. Het volgende jaar wordt een jaar van actie ondernemen, leven en echte zelfzorg. Zorg ervoor dat u uzelf gelukkig maakt en het zal reflecteren op uw hele gezin en dierbaren. Gelukkig nieuwjaar en een fijne vakantie, tot ziens aan de andere kant!

Ontdek cultuur en comfort: De mooiste musea in de buurt van je favoriete vakantiepark of vakantiehuis
27-02-2024 Lotte Van Dijk
De mooiste musea in de buurt van je favoriete vakantiepark of vakantiehuis

In de wervelwind van vakantieplannen en avonturen worden musea vaak op qua prioritiet op een laag pitje gezet. Echter kunnen deze archieven van cultuur en kunst juist een inzicht bieden in de geschiedenis, het leven en het erfgoed van je vakantiebestemming. Elk museum verteld een uniek verhaal. Sommige zijn oersaai, maar de meeste laten toch wel altijd een indruk achter.

Lees meer
Top 6 beste Europese kerstmarkten – Ontdek de sprookjes
23-11-2023 Lotte Van Dijk
Top 6 beste Europese kerstmarkten – Ontdek de sprookjes

Terwijl de kille winterwind door de geplaveide straten waait en de zoete geur van glühwein en geroosterde kastanjes de lucht vult, is er geen beter moment om jezelf onder te dompelen in de magie van Kerstmis dan door een bezoek te brengen aan de betoverende kerstmarkten van Europa.

Lees meer
02-11-2023 Lotte Van Dijk
Afgelegen plekjes in Nederland #discoverfriesland

Friesland is een echt verborgen sprookje, met ongelooflijk veel natuur en water, verweven met cultuur en geschiedenis. De perfecte mix van een actieve levensstijl en een dorst om altijd iets nieuws te ontdekken, het is de ideale plek voor een veilige gezinsvakantie. Verborgen voor de drukte en hordes toeristen, biedt deze regio wat we allemaal zoeken bij onze volgende voorjaarsvakantieplek: grote hoeveelheden ruimte voor ons en onze dierbaren en elke dag gevuld met iets nieuws om te doen.

Lees meer