Goede voornemens voor het nieuwe jaar - Droomvakanties voor het nieuwe jaar

Waarom maken we goede voornemens voor het nieuwe jaar? Meestal kijken we graag terug op het afgelopen jaar om te zien wat we hebben bereikt, waar staan wij ​​met ons leven en welke doelen nog moeten worden bereikt.

Maar dit is nog beter als we aan het begin van het nieuwe jaar ideeën en doelen stellen en onszelf ruimschoots de tijd geven (12 maanden om precies te zijn) om deze dromen waar te maken. De meest voorkomende voornemens zijn: afvallen, meer boeken lezen, slechte gewoonten opgeven, meer reizen, enz. De truc is om groots te denken en in kleine stapjes te handelen, dus om een ​​nieuwjaarsvoornemen vast te houden, kan het een goed idee zijn om enkele van deze suggesties te volgen:

  • Bereid je mentaal voor op de komende verandering
  • Motiverende doelen stellen
  • Beperk de aantal voornemens om het in hand te houden
  • Je voornemens delen met anderen
  • Regelmatig de voortgang van j voornemens bekijken
  • Niet ontmoedigd raken als je eventjes afwijkt van de route

Een van de best hanteerbare voornemens is om meer te reizen en meer tijd door te brengen met uw gezin terwijl u op vakantie bent. Op de een of andere manier geeft het boeken van een vakantie mensen een stoot serotonine (gelukshormoon) en de niveaus van opwinding en vreugde groeien alleen maar exponentieel tot de datum van de vakantie, wanneer het allemaal eindelijk een hoogtepunt bereikt en het plezier maximaal is vanwege de vakantie zelf. Dus eigenlijk is het boeken van meer vakanties en meer tijd doorbrengen met ontspannen telt als een van de beste keuzes voor een nieuwjaarsresolutie. Het brengt niet alleen minder stress met zich mee, maar het is ook een van die keuzes die u de hoogste omzet opleveren in termen van geluk en tevredenheid. Hier zijn enkele van de beste keuzes voor een lange vakantie, die u onmiddellijk kunt boeken nadat u besluit om de komende jaren meer te reizen:

Bergvliet Villas - „Dit jaar ga ik meer ontspannen en golfen”

Landgoed Bergvliet, gelegen in Oosterhout, 33 km van Tilburg, is de place to be voor iedereen die wil relaxen, ontspannen in de palm van de natuur en een geheel nieuw en ander type vakantiepark wil ervaren. Stap op 31 januari om klokslag middernacht de kille lucht in en stel u dit voor: een gezellige bungalow met grote ramen en uitbundig veel natuurlijk licht, een prachtige golfbaan op groene weiden en een SPA-centrum waar u lof over zult zingen en zal terug willen komen elk jaar. Klinkt goed? Als dit is wat uw hartje begeert, is Bergvliet Villas de perfecte plek om uw nieuwjaarsvoornemens waar te maken.

Vakantieparken in Toscane - "Dit jaar leef ik als een local"

Hoort u dat geluid? Toscane roept. Het is het geluid van 1000 Prosecco-glazen die in harmonie rammelen, het altijd aanwezige gefluister van de Toscaanse heuvels die uw naam herhalen en de golven van de zee die u langzaam in slaap wiegen in de diepste slaap die u ooit hebt meegemaakt. Het is de smaak van pesto, het is de geur van gnocchi, de beste die u ooit hebt gegeten en lange wandelingen over de boulevard. Het is het gevoel echt uit te proberen hoe een dagelijkse siësta aanvoelt en u in de schaduw te verstoppen als de zon te heet wordt. Het is de smaak van een ijsje uit Florence. Ga erop uit tijdens deze oudejaarsavond en doe een wens bij de lichten, wens een Toscaanse droom, een transformerende ervaring.

Vakantieparken in Italië - "Dit jaar zal ik een plek vinden waar ik nog nooit ben geweest en die ga ik bezoeken!"

Zoveel vakantieparken, zoveel keuze, zo weinig tijd... Als u tot deze conclusie komt, hoeft u maar één ding te doen: een plek zoeken waar u nog nooit bent geweest! Heeft u ooit Emilia Romagna bezocht? Het is de beste plek om de echte Italiaanse keuken uit te proberen en een rustige vakantie te hebben. Is Cinque Terre een van uw beste droombestemmingen? Het is tijd om het zelf te zien en u tenen in de wilde zee onder de rotsen te dompelen. Bent u meer een meermens? Bezoek het Idromeer en stap over naar Venetië voor een dagtocht, ervaar elke dag iets nieuws en leef ten volle in het leven.

Dit was een jaar van dromen, wensen en contemplatie. Het volgende jaar wordt een jaar van actie ondernemen, leven en echte zelfzorg. Zorg ervoor dat u uzelf gelukkig maakt en het zal reflecteren op uw hele gezin en dierbaren. Gelukkig nieuwjaar en een fijne vakantie, tot ziens aan de andere kant!

6 films die ervoor zorgen dat je deze herfst op reis gaat
13-09-2023 Lotte Van Dijk
6 films die ervoor zorgen dat je deze herfst op reis gaat

Sommige films zorgen ervoor dat je verliefd wordt op de personages. Andere films raken je veel dieper met de plek en de sfeer waarin ze spelen; waardoor je opeens in een opwelling een vlucht naar Florence boekt. Maar is dat echt zo'n wild idee? Laten we het uitzoeken!

Lees meer
Kid-friendly European holidays 2023
01-06-2023 Lotte Van Dijk
Top kindvriendelijke zomervakantiebestemmingen in Europa

Je wil het beste voor je kinderen en hen helpen onvergetelijke herinneringen en mooie levenservaringen op te doen. Dit kan gemakkelijk door te reizen, hen verschillende landen en culturen te laten zien, en in het algemeen de zomer tot het beste deel van het jaar te maken.

Lees meer
15-05-2023 Lotte Van Dijk
Top 8 ideeën voor een familievakantie - bezoek België, geniet van de dag!

Ben je bezig met voorbereiding op een vakantie of denk je na over ideeën waar je heen kunt voor een ontspannen herfstvakantie, dan is België hoe dan ook een geweldig idee. Met zijn cultuur, natuurparken en keuken biedt het een scala aan mogelijkheden voor gezinnen, zodat er voor iedereen wel iets leuks te doen is.

Lees meer