Goede voornemens voor het nieuwe jaar - Droomvakanties voor het nieuwe jaar

Waarom maken we goede voornemens voor het nieuwe jaar? Meestal kijken we graag terug op het afgelopen jaar om te zien wat we hebben bereikt, waar staan wij ​​met ons leven en welke doelen nog moeten worden bereikt.

Maar dit is nog beter als we aan het begin van het nieuwe jaar ideeën en doelen stellen en onszelf ruimschoots de tijd geven (12 maanden om precies te zijn) om deze dromen waar te maken. De meest voorkomende voornemens zijn: afvallen, meer boeken lezen, slechte gewoonten opgeven, meer reizen, enz. De truc is om groots te denken en in kleine stapjes te handelen, dus om een ​​nieuwjaarsvoornemen vast te houden, kan het een goed idee zijn om enkele van deze suggesties te volgen:

  • Bereid je mentaal voor op de komende verandering
  • Motiverende doelen stellen
  • Beperk de aantal voornemens om het in hand te houden
  • Je voornemens delen met anderen
  • Regelmatig de voortgang van j voornemens bekijken
  • Niet ontmoedigd raken als je eventjes afwijkt van de route

Een van de best hanteerbare voornemens is om meer te reizen en meer tijd door te brengen met uw gezin terwijl u op vakantie bent. Op de een of andere manier geeft het boeken van een vakantie mensen een stoot serotonine (gelukshormoon) en de niveaus van opwinding en vreugde groeien alleen maar exponentieel tot de datum van de vakantie, wanneer het allemaal eindelijk een hoogtepunt bereikt en het plezier maximaal is vanwege de vakantie zelf. Dus eigenlijk is het boeken van meer vakanties en meer tijd doorbrengen met ontspannen telt als een van de beste keuzes voor een nieuwjaarsresolutie. Het brengt niet alleen minder stress met zich mee, maar het is ook een van die keuzes die u de hoogste omzet opleveren in termen van geluk en tevredenheid. Hier zijn enkele van de beste keuzes voor een lange vakantie, die u onmiddellijk kunt boeken nadat u besluit om de komende jaren meer te reizen:

Bergvliet Villas - „Dit jaar ga ik meer ontspannen en golfen”

Landgoed Bergvliet, gelegen in Oosterhout, 33 km van Tilburg, is de place to be voor iedereen die wil relaxen, ontspannen in de palm van de natuur en een geheel nieuw en ander type vakantiepark wil ervaren. Stap op 31 januari om klokslag middernacht de kille lucht in en stel u dit voor: een gezellige bungalow met grote ramen en uitbundig veel natuurlijk licht, een prachtige golfbaan op groene weiden en een SPA-centrum waar u lof over zult zingen en zal terug willen komen elk jaar. Klinkt goed? Als dit is wat uw hartje begeert, is Bergvliet Villas de perfecte plek om uw nieuwjaarsvoornemens waar te maken.

Vakantieparken in Toscane - "Dit jaar leef ik als een local"

Hoort u dat geluid? Toscane roept. Het is het geluid van 1000 Prosecco-glazen die in harmonie rammelen, het altijd aanwezige gefluister van de Toscaanse heuvels die uw naam herhalen en de golven van de zee die u langzaam in slaap wiegen in de diepste slaap die u ooit hebt meegemaakt. Het is de smaak van pesto, het is de geur van gnocchi, de beste die u ooit hebt gegeten en lange wandelingen over de boulevard. Het is het gevoel echt uit te proberen hoe een dagelijkse siësta aanvoelt en u in de schaduw te verstoppen als de zon te heet wordt. Het is de smaak van een ijsje uit Florence. Ga erop uit tijdens deze oudejaarsavond en doe een wens bij de lichten, wens een Toscaanse droom, een transformerende ervaring.

Vakantieparken in Italië - "Dit jaar zal ik een plek vinden waar ik nog nooit ben geweest en die ga ik bezoeken!"

Zoveel vakantieparken, zoveel keuze, zo weinig tijd... Als u tot deze conclusie komt, hoeft u maar één ding te doen: een plek zoeken waar u nog nooit bent geweest! Heeft u ooit Emilia Romagna bezocht? Het is de beste plek om de echte Italiaanse keuken uit te proberen en een rustige vakantie te hebben. Is Cinque Terre een van uw beste droombestemmingen? Het is tijd om het zelf te zien en u tenen in de wilde zee onder de rotsen te dompelen. Bent u meer een meermens? Bezoek het Idromeer en stap over naar Venetië voor een dagtocht, ervaar elke dag iets nieuws en leef ten volle in het leven.

Dit was een jaar van dromen, wensen en contemplatie. Het volgende jaar wordt een jaar van actie ondernemen, leven en echte zelfzorg. Zorg ervoor dat u uzelf gelukkig maakt en het zal reflecteren op uw hele gezin en dierbaren. Gelukkig nieuwjaar en een fijne vakantie, tot ziens aan de andere kant!

Top 5 Europese vakantieparken voor de Lente
26-02-2023 Lotte Van Dijk
Top 5 Europese vakantieparken voor de Lente

De lente is de perfecte tijd om even een stap terug te nemen van het drukke dagelijkse leven. Als je opzoek bent naar een gezellige en rustige vakantie in Europa, dan is een vakantiepark wellicht wel een passende keuze.

Lees meer
10 Belgische bieren waar je nog nooit van hebt gehoord
24-05-2022 Lotte Van Dijk
10 Belgische bieren waar je nog nooit van hebt gehoord

België is een land waar dorpse gezelligheid en de bourgondische levensstijl voluit gevierd wordt. Een eeuwenoud onderdeel hiervan is het lokaal brouwen van bier door meesters en monniken. Een groot aantal van deze bieren zijn inmiddels wereldberoemd. Echter zijn er toch nog een paar schuimende juweeltjes die alleen onder de lokale bevolking bekend zijn. Hier zijn een paar aanraders voor de volgende keer dat je in dit mooie land op vakantie bent.

Lees meer
16-03-2022 Lotte Van Dijk
Parc Maasresidence Thorn - Voor op je lente verlanglijstje

Parc Maasresidence Thorn, gelegen in Limburg, is qua ontwerp één van de meest intelligente en doordachte vakantieparken die je ooit zult zien.

Lees meer