Vakantiehuizen in Canarische Eilanden

De vakantiehuizen op de Canarische Eilanden bieden een mooie gelegenheid om kennis te maken met het zonnige Spanje. Op de Canarische Eilanden kunt kiezen uit maar liefst zeven eilanden namelijk Tenerife, Lanzarote... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Canarische Eilanden


Informatie

De vakantiehuizen op de Canarische Eilanden bieden een mooie gelegenheid om kennis te maken met het zonnige Spanje. Op de Canarische Eilanden kunt kiezen uit maar liefst zeven eilanden namelijk Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria, El Hierro, La Gomera, La Palma en Fuerteventura. Deze zeven schoonheden liggen in de Atlantische Oceaan en u kunt hier het hele jaar door van genieten. Meteorologen beweren dat zich hier de zuiverste lucht en het beste klimaat ter wereld bevindt. In de zomer is de gemiddelde temperatuur 27 graden, in de overige seizoenen 22 graden en dat maakt het zo geschikt om het hele jaar door een vliegvakantie naar de Canarische Eilanden te boeken. Uiteraard is elk eiland verschillend, Lanzarote krijgt over het algemeen minder regen en dat resulteert in een kaler landschap. Gran Canaria is het populairste en grootste eiland van de Canarische Eilanden. Eén ding is zeker op elk eiland is van alles te doen. Boek een vakantiehuisje op de Canarische Eilanden en ontdek het zelf.

Actief genieten op de Canarische Eilanden

Zowel waterratten als landrotten kunnen hun hart ophalen bij de vakantiehuizen op de Canarische Eilanden. Een vakantiehuisje met zwembad biedt direct plezier en natuurlijk is het strand ook nooit ver weg. Naast zwemmen, dobberen op een luchtbed en snorkelen kunt u hier ook uitstekend zeilen, surfen, roeien en vissen. Ideaal voor de watersportliefhebber. Naast de zeven hoofdeilanden vindt u hier ook nog vier kleine rotsachtige eilandjes aan; La Graciosa, Montana Clara, Alegranza en Los Lobos. El Hierro is het meest westelijke eiland, met een hoog binnenland, klippen en rotsen. Het hoogste punt is de Malpaso, 1500 meter hoog. Wat denkt u van de schitterende wandelingen die u hier kunt maken? Het eiland heeft meerdere hooggelegen uitkijkpunten, de ideale actieve vakantie. Als u op zoek bent naar een strandvakantie, met wat terrasjes dan zijn Gran Canaria en Tenerife meer geschikt. Dat is het mooie aan de Canarische Eilanden, er is altijd een geschikte bestemming voor elke vakantiewens. Met een vakantiehuis in Spanje zult u dit ontdekken.

Beleef een bijzondere vakantie vol natuur

Geniet van een heerlijke vakantie op de Canarische Eilanden, met het gezin of lekker met z'n tweetjes. De Canarische Eilanden zijn heel afwisselend, afhankelijk van het eiland en het natuurlijk landschap. Tenerife is het grootste eiland en heeft een vulkanische oorsprong. Een steile bergkam doorsnijdt het eiland. Bezoek het natuurreservaat Las Cañadas en de vallei Oratava voor de prachtige natuur. Fuerteventura is vrij vlak met oases en in het westen een berglandschap van 722 meter hoog. U vindt hier een vuurtoren op Playa del Matorral midden in een moerasgebied. Naast Fuerteventura ligt het mini-eilandje Los Lobos, echt klein met zijn 4,6m2 oppervlakte en het natuurpark Dunas de Correlajo-Isla de Lobos. Hier vindt u duinen, ruige klippen en kleine baaien. Met de vakantiehuizen op de Canarische Eilanden van Bungalow.Net zult u hier veel plezier aan beleven.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  351 beoordelingen 8.2