Vakantiehuizen aan de Atlantische Kust altijd mooi en comfortabel

De Atlantische Kust in Frankrijk strekt zich uit over 250 kilometer met eindeloze zandstranden, kliffen en mooie baaien. Hier geen overvolle stranden. Tijdens je vakantie aan de Atlantische kust kom je pas echt tot rust. Lees meer

Informatie

De Atlantische Kust in Frankrijk strekt zich uit over 250 kilometer met eindeloze zandstranden, kliffen en mooie baaien. Hier geen overvolle stranden. Tijdens je vakantie aan de Atlantische kust kom je pas echt tot rust.

Wat is er allemaal te zien?

Vanuit onze vakantiehuizen aan de Atlantische kust heel wat uitstapjes te maken. De hoofdstad van Aquitaine is Bordeaux en die stad mag u niet overslaan als u op vakantie aan de Atlantische kust bent. Het fraaie centrum met het Place de la Bourse als middelpunt staat vol met historische gebouwen. Biarritz is een oude mondaine badplaats die in het Baskische deel van deze regio ligt. De grotten van Font de Gaume zijn uniek vanwege de oeroude rotstekeningen. Reserveer van te voren want ze laten maar 80 mensen per dag binnen om de kwaliteit van de tekeningen niet aan te tasten. Maak van de gelegenheid gebruik tijdens uw vakantie aan de Atlantische kust.

Activiteiten aan de Atlantische kust

Onze vakantiehuizen aan de Atlantische kust staan zo centraal dat er in de omgeving van alles te beleven is. Wind- en kitesurfen zijn hier razend populair want er staat meestal wel een straf windje. De kenners vinden de kust in de omgeving van Biarritz helemaal top. Golfen is tegenwoordig ook een sport voor kinderen dus een dag naar een golfbaan met het hele gezin is goed te doen. Langs de Atlantische kust liggen er vele, maar die bij St.-Jean-de-Monts is een unieke golfbaan, een bos- en duinbaan, aan de kust. Deze 18 holes baan is het hele jaar geopend. In Tarnos vind je de Babylone pony’s waar de allerkleinsten vanaf 18 maanden tot grote kinderen tot 10 jaar naar hartelust kunnen pony rijden. Een feest voor ieder kind. Als je ’s avonds moe en tevreden weer thuis komt in je vakantiehuis aan de Atlantische kust kun je terug kijken op weer een mooie dag.
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  340 beoordelingen 8.2