De vakantiehuizen aan de Belgische kust zijn super – voordelig

Vier een gezellige herfstvakantie bij de vakantiehuizen aan de Belgische kust. Deze wordt ook wel de Kuststreek genoemd. U vindt hier 67km aan zandstrand beschermd door een brede duinengordel. Onderdeel van dit gebied... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie Kust


Informatie

Vier een gezellige herfstvakantie bij de vakantiehuizen aan de Belgische kust. Deze wordt ook wel de Kuststreek genoemd. U vindt hier 67km aan zandstrand beschermd door een brede duinengordel. Onderdeel van dit gebied is het natuurgebied het Zwin. U vindt behoorlijk wat badplaatsen aan de kustlijn, maar gelukkig zijn de zandstranden nog steeds aantrekkelijke locaties voor uw strandvakantie en watersportactiviteiten. Het grootste deel van de kust ligt in West Vlaanderen, vandaar dat het ook wel vaak de Vlaamse kust wordt genoemd. U vindt hier bekende badplaatsen zoals Knokke, Heist, Blankenberge en Oostende, De Panne, Koksijde en de Haan. Tijden de herfstvakantie zal de verfrissende duik in zee misschien net iets te koud zijn maar uitwaaien aan het strand, strandzeilen, wandelen met de hond langs het water of surfen is vaak nog heel goed mogelijk. Ondanks het feit dat de herfstvakantie buiten het zomerse hoogseizoen valt, willen we u toch graag kennis laten maken met de badplaatsen.

Belgische badplaatsen

Blankenberge staat bekend als een gezinsbadplaats, u kunt hier ook de oude vissershaven bezoeken. Verder vindt u hier een jachthaven, casino, uitgaansgelegenheden, oude binnenstad en gezellige winkelstraten. U zult zich hier geen moment vervelen. Blankenberge is samen met Knokke en Oostende een van de drukste badplaatsen vanaf de vakantiehuizen voor herfstvakantie aan de Belgische kust. Bredene is een andere badplaats, het is wat kleiner en ligt tussen Oostende en De Haan. Bredene is wat rustiger en liefhebbers van duinen, natuur en rust zijn hier aan het juiste adres. De Haan is een gezellige badplaats zonder enige hoogbouw, u vindt hier wel schattige vakwerkhuisjes en voormalige luxe huizen. De boulevard is gezellig aangelegd en geven u een bijzonder vakantiegevoel. De Panne is de laatste grootste badplaats aan de Belgische kust met het breedste strand. Het is een ideale bestemming voor een familievakantie vanwege; attractiepark Plopsaland, winkelstraten, mooie duinen, ggezellige restaurants, vele sportieve activiteiten op het strand zoals zeilwagenrijden voor het hele gezin. Knokke Heist is een wat luxere badplaats met grote naamsbekendheid. U vindt hier 12km aan strand, u kunt heerlijk winkelen in Knokke en liefhebbers van kunst en historie zullen hier diverse kunstgalerijen ontdekken. Het natuurgebied het Zwin ligt vlakbij, hier kunt u fijn fietsen en wandelen in de natuur, niet ver van de vakantiehuizen voor herfstvakantie aan de Belgische Kust. Koksijde is een gezellige badplaats als u wat wilt wandelen, fietsen, musea bezoeken, genieten van het strand en de watersport. Bij Middelkerke vinden diverse families met kinderen hun plekjes vanwege de uitgebreide strandactiviteiten voor het hele gezin. Tijdens de schoolvakanties worden leuke activiteiten voor de kids georganiseerd. Voor welke plaats u ook kiest, met de herfst kunt u van alles verwachten met het weer, wees dus voorbereid op warm en koud weer. Op deze manier zult u altijd genieten van uw herfstvakantie bij de vakantiehuizen aan de Belgische kust.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.