Kies voor een gezellige Herfstvakantie in Belgie

De herfstvakantie is een schoolvakantie in België en is een week in eind oktober, begin november. Het heeft het imago van een familievakantie bij vakantiehuizen voor Herfstvakantie maar dit is natuurlijk geen wet. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgie


Informatie

De herfstvakantie is een schoolvakantie in België en is een week in eind oktober, begin november. Het heeft het imago van een familievakantie bij vakantiehuizen voor Herfstvakantie maar dit is natuurlijk geen wet. Mensen zonder kinderen trekken er ook graag even op uit met hun vrienden voor een paar dagen terwijl de natuur een verandering ondergaat van zomer naar de winter. Een wandeling in de Belgische Ardennen of een mountainbiketoer terwijl de bladeren bijna dagelijks een andere kleur aannemen is schitterend. Vergeet uw camera niet, als u begint met fotograferen houdt u niet meer op.

Wallonië in herfstkleuren

De regio Wallonië ligt bijna helemaal in de Ardennen. Ontdek de vakantiehuizen in de mooie Gaume streek, deze is wat vlakker en het is hier net wat warmer. De weersomstandigheden in deze tijd van het jaar geven u alle gelegenheid om de bijzondere historie en cultuur van dit gebied te ontdekken zoals het Archeologisch museum in Aarlen of de zichtbare herinneringen aan de WOII in 1944 bij Bastenaken. Het Ardennenoffensief speelde een belangrijke rol tijdens de bevrijding van België van de Duitsers. Bouillon en Durbuy zijn twee mooie steden met een historische en toeristische uitstraling. Een Herfstvakantie in België heeft velen wat te bieden. Wandelen en fietsen in deze regio is fantastische dankzij het natuurlijke landschap en het aanwezige netwerk van paden en routes.

De Belgische steden

Een bezoek aan een van de Belgische steden vanaf de vakantiehuizen voor de Herfstvakantie in België is een mooie gelegenheid om wat te winkelen of musea en kunstgalerijen te bezoeken. Proef de sfeer en ontdek de vele kunst in het koninklijk museum voor schone kunsten in Antwerpen of bezoek het Victor Horta huis in Brussel. Wandel door de historische en schilderachtige straatjes in Brugge. Verwen u zelf met wat lekkers op het terrasje, de Belgische taarten en bieren spreken hun eigen taal, het is misschien wat minder goed voor uw calorieën maar dat compenseert u wel weer met een stadswandeling door de stad van uw keuze. Een paar dagen ertussen uit doet wonderen voor het opladen van uw energie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.