Proef de herfstsfeer bij de vakantiehuizen in de Ardennen

Geniet van de prachtige kleuren vanuit een vakantiehuis in de Ardennen tijdens de herfstvakantie. De combinatie van het natuurlijk landschap en het seizoen van de herfstkleuren bezorgt uw camera overuren. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ardennen


Informatie

Geniet van de prachtige kleuren vanuit een vakantiehuis in de Ardennen tijdens de herfstvakantie. De combinatie van het natuurlijk landschap en het seizoen van de herfstkleuren bezorgt uw camera overuren. De herfstvakantie heeft een grote verrassingsfactor namelijk het weer, het kan namelijk nog zo warm zijn dat u met recht van een zonnige najaarsvakantie kunt spreken en met een bruin gezicht van uw wandeling terug komt met uw jack open. Maar het kan ook behoorlijk fris worden.

Actief genieten in de Ardennen

Rond onze vakantiehuisjes in Ardennen, kunt u in de herfstvakantie kiezen uit diverse buitenactiviteiten. Een wandeling of fietstocht of mountainbiketocht klinkt niet heel heftig, maar onderschat de Ardennen niet, want er zijn behoorlijke hoogteverschillen en hier en daar moet je beekjes oversteken. De heuvels en bossen van de Ardennen zitten vol verrassingen. Als u met een groep op stap bent, kunt u ook voor groepsactiviteiten kiezen zoals vlot bouwen, nachtdropping of raften. Genieten van de natuurlijke omgeving kan op vele manieren zoals op de rug van het paard, quad rijden of wat dacht u van abseilen en klimmen.

Toeristische bezienswaardigheden en cultuur in de Ardennen

Herfstvakantie in een van de vakantiehuizen in de Ardennen laat je genieten van de natuur en uw welverdiende rust, misschien wel op het verwarmde terras of bij de brandende open haard. Toeristische trekpleisters zijn er genoeg in de Belgische Ardennen. Denkt u hierbij aan het kasteel van Bouillon, het labyrint van Barvaux of Bastenaken. Bouillon is een stad met diverse historische monumenten, het labyrint van mais is spannend voor jong en oud, Bastenaken is een prachtig voorbeeld van historie met oorlog en kunst. Als u met de kids op stap bent, bezoek het attractiepark Plopsa Coo en de grotten van Han, dit is een onvergetelijk dagje weg met het hele gezin.

Tot slot nog wat toeristische toppers zoals La Roche, een toeristisch stadje in de Belgische Ardennen met restaurants, terrasjes en een klein museum over de oorlog. Durbuy is het kleinste stadje van de wereld en ligt in de Belgische Ardennen, leuk om te bezoeken. Een Belgisch biertje kunt u hier overal krijgen. Bezoek de Chouffe brouwerij in Achouffe of de Abdij van Orval vanaf de vakantiehuizen in de Ardennen. Afhankelijk van de brouwerij kunt u een rondleiding krijgen, wat proeven of anders. Spa was een van de bekendste kuuroorden van Europa in de 19e eeuw mede dankzij het natuurlijke bronwater met geneeskrachtige water. Nu vindt u er een mix van sport, rust en ontspanning, er is zelfs een casino. De herfst beleef je pas echt tijdens een vakantie in de Ardennen in oktober of november. Neem daarom beslist een kijkje tussen onze aanbiedingen voor de herfstvakantie en alle ideeën voor een weekendje weg in de herfst in de Ardennen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.