Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie in Friesland

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Friesland zijn een plezierig vakantie adres. Vanaf hier kunt u onbezorgd genieten van cultuur, dankzij het grote en gevarieerde aanbod. Musea vindt u in dorpen en steden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Friesland


Informatie

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Friesland zijn een plezierig vakantie adres. Vanaf hier kunt u onbezorgd genieten van cultuur, dankzij het grote en gevarieerde aanbod. Musea vindt u in dorpen en steden. Bekende voorbeelden zijn het Fries museum in Leeuwarden, Museum Belvedere met kunst in Heerenveen of het Fries Scheepvaartmuseum in Sneek. Het Jopie Huismanmuseum in Workum is ook een bekende aanrader, onderschat de minder bekende musea niet. De Aldfaers Erfroute is een museumroute langs vier dorpen. Ontdek Leeuwarden met al zijn charmes, de binnenstad met singels, de Hollanderwijk en architectuur tijdens een rondwandeling in de stad. Dokkum biedt een oude binnenstad met schilderachtige straatjes en bruggetjes, het Weeshuis en de Markt. Bolsward is een oude Hanzestad. Er is voor ieder wat wils.

Een actieve vakantie in Friesland spettert en bruist

De Herfstvakantie in Friesland is afwisselend en aantrekkelijk voor jong en oud. Vanaf de vakantiehuizen in Friesland komt u overal Elfstedentochten tegen, zomer en winter. In de winter op het ijs, als er geen sneeuw of ijs is kunt u denken aan fietstochten, wandeltochten, vaartochten met sloep of motorboot, op de skeelers, autotocht maken langs de elf steden; typisch Fries. Dat de fietsvakantie populair is blijkt wel uit de twee fietsbruggen bij Drachten. De watersport in Friesland is heel levend mede dankzij de nationale parken Lauwersmeer, Schiermonnikoog, Drents Friese wold en Alde Faenen. Voor alle vier geldt hetzelfde, het is een paradijs voor de liefhebbers van wandelen, fietsen en watersporten op de Friese Meren. U verveelt zich geen moment in Friesland.

Ontdek de Friese Waddeneilanden

De Friese Waddeneilanden zijn een prachtige vakantiebestemming vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Friesland. U vindt hier badplaatsen, tradities, brede stranden, de Noordzee, oude vissersdorpen en gezelligheid. In een notedorp; Vlieland is klein, autovrij en er is een enkel dorp. Terschelling is groter met bos en weilanden, toeristisch en bekend om het Oeralfestival. Ameland is nog toeristischer, dunbevolkt en ideaal voor een dagje oversteken vanaf het vasteland. Schiermonnikoog is een natuurpark met brede stranden, duinen, een paar dorpen in een typische eilandensfeer. Wadlopen naar de mooie Wadden is fantastisch. Het is fysiek een wat zwaardere activiteit maar onvergetelijk. Ook hier is de natuur indrukwekkend. Of u nu wilt feesten, uitrusten, fietsen of van de natuur genieten; het kan allemaal op deze eilanden.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/