Natuurlijk genieten met de last minutes in de Dordogne

De vakantiehuizen in de Dordogne zijn een prima beginpunt om de omgeving te verkennen. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit of u van cultuur, natuur of sport houdt; u vindt het allemaal in deze regio. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Dordogne


Informatie

De vakantiehuizen in de Dordogne zijn een prima beginpunt om de omgeving te verkennen. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit of u van cultuur, natuur of sport houdt; u vindt het allemaal in deze regio. Tradities en plaatselijke producten maken deel uit van elke de last minute vakantie in Dordogne. De truffels zijn nog beroemder dan de noten. De wijnsoorten kwamen in de tijd van de Romeinen de streek binnen en sindsdien zijn de wijngaarden een belangrijk onderdeel van het natuurlijk landschap. U kunt vooral in Bergerac en Pecharmant de kastelen en wijnhuizen bezoeken voor proeverijen en rondleidingen. Het aanbod van musea is groot in de omgeving van de last minute vakantiehuizen in de Dordogne. Een paar mooie voorbeelden zijn het Poppenmuseum in Perigord, militair museum in Periqueux over de WOII, automuseum in Sarlat over de Franse automobiel of het Wijnmuseum in Bergerac, maar u zult al wel weten dat het er veel meer zijn.

Het natuurlijk landschap van de Dordogne

De last minute vakantiehuizen in de Dordogne staan midden in deze prachtige regio in Frankrijk. Een van de gezichtsbepalende onderdelen zijn de wijngaarden, maar er is meer. De grotten van de Dordogne zijn bekend en voor de kids ook zeker indrukwekkend. U vindt er druipsteengrotten, grotten met prehistorische wandschilderingen en ondergrondse routes. De grotten zijn bijna allemaal opengesteld voor bezoekers, maar wel met gids. Bekende grotten in de Dordogne zijn grotte de Rouffignac, grotte du Grand Roc of grotte de Villars. Bij Rouffignac gaat u met een treintje in de grotten. tuinarchitecten van Versailles hebben tot in deze regio hun sporen achter gelaten. Tegenwoordig zijn talloze kastelen en al of niet aangrenzende tuinen in ere hersteld zodat u tijdens uw last minute vakantie in de Dordogne kunt genieten van deze natuurlijke schoonheid.

Actief genieten in de Dordogne

Wandelen en fietsen in de omgeving van de last minute vakantiehuizen in de Dordogne is fantastisch. Een bekend wandelvertrekpunt het dorp Le Bourg, met verschillende afstanden, door bossen en over heuvels, door open velden en van dorp naar dorp. U zult relatief weinig fietspaden vinden, maar dat wil niet zeggen dat er niet gefietst wordt. U vindt ook golfbanen in de Dordogne, goed verzorgd en vaak in een mooie natuurlijke omgeving. Met de last minutes in de Dordogne kiest u voor een gevarieerde vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/