Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vier samen gezellige paasdagen bij de vakantiehuizen in Limburg

U beleeft veel vakantieplezier bij de vakantiehuizen voor Pasen in Limburg. Limburg is een van de voorbeelden van een Nederlandse provincie met een heel eigen karakter en sfeer. Als iemand u vraagt wat typisch Limburgs zijn... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Limburg


Informatie

U beleeft veel vakantieplezier bij de vakantiehuizen voor Pasen in Limburg. Limburg is een van de voorbeelden van een Nederlandse provincie met een heel eigen karakter en sfeer. Als iemand u vraagt wat typisch Limburgs zijn dit de stereotiepe antwoorden namelijk Limburgs vlaai, ze praten met de zachte ‘g’ en hun bourgondische levensstijl trekt jaarlijks veel bezoekers. Bekende en belangrijke steden die een behoorlijke toeristische trekpleister vormen zijn bijvoorbeeld Maastricht, Valkenburg, Beek , Heerlen en Sittard.

Actief genieten in Limburg

Het Zuidelijke Heuvelland van Limburg is een gezellige bestemming vanaf de vakantiehuizen in Limburg, stilzitten is er niet bij. Het is een nationaal landschap waar u eindeloos kunt fietsen en wandelen. Als u rondkijkt in de omgeving, ontdekt u de Limburgse carreboerderijen en vakwerkhuizen en dan natuurlijk de wegkruizen en wegkapelletjes waar mensen even stoppen voor een gebed, troost of geestelijke pitstop. De Limburgse Mergelgroeven zijn ook heel bijzonder, ontdek met gids het ondergrondse gangenstelsel als resultaat van de mergelwinning of bezoek de bekende toeristische grotten van de Sint Pietersberg, bij Valkenburg of bij Geulhem. Ga wandelen of fietsen bij de Vaalserberg en ontdek het Drielandenpunt op een hoogte van 322,7m. Dit zijn voorbeelden van mooie gebieden met natuur en wat cultuur, op deze manier kunt u op een plezierige manier kennis maken met de provincie Limburg. Als u graag en veel samen wandelt of fietst, kies voor een van de routes zoals de Mergellandroute, het Krijtlandpad of het Pelgrimspad. En als u deze routes wat te lang of te heftig vindt vanwege fysieke beperkingen of als u met kinderen op stap bent, kunt u altijd de route wat aanpassen.

Cultuur in Limburg

Naast de aanwezigheid van kloosters en musea in de omgeving van de vakantiehuizen voor Pasen in Limburg kunt u natuurlijk ook heel bewust op zoek gaan naar de bourgondische levensstijl van deze provincie. Een groep jongeren die graag gezellig willen uitgaan tot in de kleine uurtjes kunnen uitstekend terect in Maastricht of Valkenburg. Op de terrasjes wordt u hartelijk ontvangen en u kunt kiezen uit bars, discotheken en restaurants voor een gezellig avondje uit. De wellnessvakantie in Limburg is een heel eigen cultuur. De diverse Limburgse spa’s bieden een professionele aanpak van het herstellen van de balans van lichaam en geest met behulp van sauna, massage, behandeling met kruiden in een sfeervolle omgeving met een tintje van de bourgondische levensstijl . Deze aanpak samen met wat beweging in de natuur met een wandeling of fietstocht in de omgeving is voor velen een succesformule. Voor liefhebbers van historische cultuur nog wat laatste tips; bezoek de Abdij Rolduc waar alles Limburgs is, van de gastvrijheid tot de vlaai tot de abdij. Als u wat spannends wilt, ontdek de ondergrondse katakomben in Valkenburg compleet met schilderingen. U komt tijd te kort en ik kom ruimte tekort om u alles te laten ontdekken.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.