Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Limburg

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Limburg kunt u veel plezier beleven aan uw cultuurvakantie. Breng een bezoek aan Maastricht als u van geschiedenis en architectuur houdt tijdens een weekendje weg in Limburg. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Limburg


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Limburg kunt u veel plezier beleven aan uw cultuurvakantie. Breng een bezoek aan Maastricht als u van geschiedenis en architectuur houdt tijdens een weekendje weg in Limburg. Bekende culturele bezienswaardigheden die u tegen kunt komen tijdens een stadswandeling is bijvoorbeeld het Vrijthof, Servaaskerk, Bonnefantenmuseum of de schatkamer OLV-basiliek. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Limburg beleeft u veel plezier aan de Bourgondische stad. Een andere mooie Limburgse stad is Roermond tijdens een weekendje weg in Limburg. Hier staat het Stedelijk museum Roermond of het Atelier Cuypers Stoltzenberg met religieuze kunst. Op het platteland kunt u kennis maken met tradities en lekkere gerechten.

Actief genieten tijdens een weekendje weg in Limburg

Dankzij de natuur kunt u eindeloos genieten vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Limburg. Zo vindt u in deze provincie meer dan 350 km aan mountainbikeroutes, dankzij het heuvellandschap niet alleen voor beginners. Onderdeel van de Hamert is de Looierheide, ideaal voor een weekendje weg in Limburg als u van wandelen en fietsen en de natuur houdt. Het is een paradijs voor vogels spotten. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Limburg is de Bergerheide met het Leukemeer een mooie locatie voor watersport, wandel- en fietsvakantie. Bezoek Mergelland tijdens een weekendje weg in Limburg met de mergelgroeven oftewel de grotten van Limburg. Ontdek ook het Mergellandschaap en de Mergellandroute van de ANWB. Limburg is uniek.

Een weekendje weg in Limburg biedt veel vakantieplezier

Kijk rond in de omgeving tijdens een weekendje weg in Limburg. Actie, cultuur en natuur gaan vaak hand in hand. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Limburg is het museum Vaals een boeiend kunstmuseum met religieuze kunst in de vorm van heiligenbeelden. Een vakantie met kinderen is een succes vanaf de vakantiehuizen in Limburg. Bezoek het familiepretpark Mondo Verde Landgraaf met tuinen, dieren en attracties in vier thema’s. Vanaf het weekendje weg in Limburg is een bezoek aan Snowworld Landgraaf erg leuk, hier kunt u kennis maken met de wintersport. Mede dankzij de afwezigheid van echte bergen zijn de heuvels in Sittard –bergen-. Tijdens een weekendje weg in Limburg kunt u heerlijk wandelen en fietsen op de Kollenberg, Agnetenberg of de Auveleberg. Limburg biedt vakantieplezier.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.