Een ware ontdekkingstocht met de last minutes in Limburg

De last minute vakantiehuizen in Limburg bieden een heerlijk betaalbaar avontuur voor iedereen en uw hond kan ook mee. In steden in Limburg zoals Maastricht, Valkenburg of Roermond, kunt u van een heerlijke culturele... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Limburg

Luxe 16p
8
16

Speciale Vakantiehuizendeals in Limburg


Informatie

De last minute vakantiehuizen in Limburg bieden een heerlijk betaalbaar avontuur voor iedereen en uw hond kan ook mee. In steden in Limburg zoals Maastricht, Valkenburg of Roermond, kunt u van een heerlijke culturele vakantie in Nederland genieten en verschillende attracties bezoeken zoals de ondergrondse kazematten van Maastricht of de 12e eeuwse burcht Valkenburg en het complex Fluweelengrot. Naast de cultuur is fietsen één van de meest populaire activiteiten in Limburg. Het heuvelachtige landschap in het zuiden biedt uitdagende routes, maar ook de Maasvallei is een schitterend gebied, met o.a. de Maasduinen. Beleef het ook met een last minute vakantiehuis in Limburg.

Limburg verkennen

Natuur en historische steden gaan hand in hand in Limburg, het is dan ook niet moeilijk om beide te verkennen vanaf uw last minute vakantiehuisje in Limburg. Stap op de fiets, trek de wandelschoenen aan of ga er opuit met de auto. Venlo, Gennep en Venray zijn 3 stadjes in Noord Limburg die u gezien moet hebben. Niet alleen vanwege hun historische centrum, maar ook voor de gezelligheid en de bruisende terrasjes in de zomer. In Midden Limburg fiets je heerlijk door de Groote Peel, langs heidevelden en water. Het kan zo maar zijn dat je met een pontje moet oversteken om je route te kunnen fietsen. Onderweg kom je ook nog eens langs talloze landhuizen, kastelen en oude boerderijen. Dit is pas echt een veelzijdige last minute vakantie in Limburg.

Historisch Maastricht

Maastricht, de hoofdstad van Limburg, heeft sinds 1982 een beschermd stadsgezicht en dat is niet zonder reden. Er zijn hier talloze unieke monumenten te vinden waaronder de oudste stadspoort, de oudste brug, twee van de belangrijkste romaanse kerken, zeven gotische kerken en kapellen en zo’n vijftien kastelen en landhuizen. De Sint-Servaasbrug over de Maas is de oudste brug van Nederland. Het Vrijthof met de Sint-Servaasbasiliek, de Sint-Janskerk, de Militaire Hoofdwacht, het Generaalshuis en het Spaans Gouvernement zijn een lust voor het oog als je op een van de vele terrassen aan dit bekende plein zit. Zorg dat je hier een stadwandeling maakt tijdens je last minute vakantie in Limburg. Wil je een dagje gezellig winkelen? Ook dan is Maastricht de place to be.

De bijzondere heuvels van Zuid Limburg

Nog een tip wanneer je verblijft in één van onze last minute vakantiehuizen in Limburg zijn de heuvels van het zuidelijke deel van de provincie. Net buiten de stad Maastricht ligt de Sint Pietersberg met uitgestrekte onderaardse kalksteengroeves. De Zonneberg en het Noordelijk gangenstelsel zijn toegankelijk voor bezoekers. Op deze berg ligt ook het fort Sint Pieter uit 1701-1702, het buitengoed Slavante en een kasteelruïne Lichtenberg. Van hieruit heb je een mooi uitzicht op de omgeving. Het is tevens het eindpunt van het Pieterpad, een lange afstandswandelroute die van Pieterburen hier naar toe loopt. Misschien een last minute in Limburg te voet? De Vaalserberg moet door iedere Nederlander bezocht worden. Het is de hoogste heuvel in Nederland, met een hoogte van 322,7 m. Op de top van de berg is het Drielandenpunt, waar Nederland, België en Duitsland aan elkaar grenzen. Er staan twee uitkijktorens: aan de Nederlandse kant de Wilhelminatoren en aan de Belgische kant de Koning Boudewijntoren.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.