Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor de Zomervakantie in Limburg

In de omgeving van vakantiehuizen voor zomervakantie in Limburg kunt u talloze musea bezoeken. Het Limburgs museum staat in Venlo, het biedt historische-, archeologie en volkenkundige carnaval of de gerelateerde kunst in... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Limburg


Informatie

In de omgeving van vakantiehuizen voor zomervakantie in Limburg kunt u talloze musea bezoeken. Het Limburgs museum staat in Venlo, het biedt historische-, archeologie en volkenkundige carnaval of de gerelateerde kunst in samenwerking met Industrion in Kerkrade en Bonnefantenmuseum in Maastricht. Bezoek museum de Locht in Melderslo vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Limburg. Het is een combinatie van het streekmuseum, het nationaal Asperge en Champignonmuseum. U vindt in de zelfde regio diverse kastelen met mooie tuinen, niet allemaal opengesteld voor bezoekers. Tijdens de zomervakantie in Limburg kunt u kiezen voor een kastelenroute op de fiets evenals een wandeltocht. Als liefhebber van tuinarchitectuur en bouwarchitectuur zult u maximaal genieten van deze tochten. De culturele zomervakantie in Limburg is en blijft bijzonder.

Maak kennis met typisch Limburg tijdens de zomervakantie

Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Limburg kunt u kennis maken met kenmerkende tradities van uw gevarieerde vakantiebestemming. Maastricht is een bedevaartsplaats tijdens de zomervakantie in Limburg. Populair de is de Maria-devotie zoals bij de kapel van Sterre der Zee en de Sint Servaas. Carnaval is ook typisch Limburgs met de carnavalsvereniging Momus of de Tempeleers. Het straatcarnaval spettert als de tijd rijp is vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Limburg. Bezoek het Openluchtmuseum bij Lichtenberg, met smeedkunst, klompenmakerij, ambachten, pottenbakkerij, brood en vlaai bakken en textiel weven. Tijdens de zomervakantie in Limburg zijn dit drie bijzondere voorbeelden van authentieke Limburgse tradities. De culinaire gastvrijheid van de Limburgers maken uw vakantie compleet.

De culturele zomervakantie in Limburg is afwisselend

Tijdens de culturele zomervakantie in Limburg is een bezoek aan de militaire Amerikaanse begraafplaats zeker een aanrader, er liggen ruim 8000 soldaten begraven. Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie in Limburg bent u hier getuige van een bizarre WOII, deze mag niet vergeten worden. Bezoek Valkenburg tijdens de zomervakantie in Limburg. De mergelgrotten zoals Gemeentegrot, Fluweelengrot , Grottenaquarium, modelsteenkolenmijn of de Geulhemmergroeve zijn ware toeristische trekpleisters. Daarnaast kunt u tijdens de zomervakantie in Limburg kiezen voor een attractiepark de Valkenier of kasteeltuinen als Oud Valkenburg. Valkenburg als vakantiebestemming is succesvol omdat jong en oud er veel vakantieplezier aan beleeft. U kunt er uitgaan, cultuur en architectuur ontdekken of gewoon genieten van uw rust.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.