Vakantiehuizen voor de Herfstvakantie in Limburg

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Limburg zijn gezellige vakantie adressen. Vanaf hier kunt u kiezen voor mooie musea zoals in Vaals met heiligenbeelden en religieuze kunst, niet ver van het Drielandenpunt. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Limburg

Luxe 16p
8
16

Speciale Vakantiehuizendeals in Limburg


Informatie

De vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Limburg zijn gezellige vakantie adressen. Vanaf hier kunt u kiezen voor mooie musea zoals in Vaals met heiligenbeelden en religieuze kunst, niet ver van het Drielandenpunt. De stad Maastricht is een aanrader voor uw cultuurvakantie. U vindt hier het bekende plein Vrijthof, de Servaaskerk en een kennismaking met de Bourgondische levensstijl mag u niet missen. Daarnaast is het een studentenstad, bedevaartsplaats zoals OLV Sterre der Zee en een ideale stad voor een stadswandeling. Een stad als Roermond biedt mooie kunst van Pierre Cuypers. Ontdek Valkenberg met bekende mergelgroeven Fluweelengrot of attractiepark en sprookjesboos Valkenier. Houthem is een kerkdorp vlakbij het landgoed van Sint Gerlach. Kijk rond in deze omgeving, ontdek de eenvoud en schoonheid van de dorpskernen.

Geniet actief van de Herfstvakantie in Limburg

Jong en oud zal genieten van de Herfstvakantie in Limburg. Snow World Landgraaf is een indoor wintersportcentrum, ter voorbereiding of ter kennismaking van de wintersport met snowboarden en skisport. Roermond is een toeristische stad vlakbij de Maasplassen. Deze plassen zijn ideaal voor een vakantie met surfen, zeilen en zwemmen. Afhankelijk van het weer kunt u de jachthavens het Steel, Hatenboer en Nautilus bezoeken, proef de gezellige maritieme sfeer. Bezoek de Bemelerberg, het is een heuvel in het Limburgse landschap met vijf mergelgroeven waarvan een bovengronds. In Cottessen staat de carré boerderij Bellet uit de 13e eeuw, deze boerderij is een schoolvoorbeeld van oude vakwerkhuizen en deze omgeving is een paradijs voor wandelaars en fietsers. U vindt in heel Limburg een netwerk van fietsroutes en wandelpaden.

Ontdek Limburg met de kenmerkende tradities en ambachten

Het Openluchtmuseum met de gebouwen van Eyndershoof is uw kans vanaf de vakantiehuizen voor Herfstvakantie in Limburg het typische Limburg van vroeger te ontdekken met de Boerderij Lieberte, Gon, Maalderij, de Pottenbakkerij in schuur Haeze of Mandenvlechten, Stoelenmatten en de Smederij. Op de hellingen langs de Geul kunt u de mergelgrotten ontdekken zoals de Curfsgroeve, een wezenlijk onderdeel van de Limburgse geschiedenis. Het Gerendal is een natuur- en wandelgebied bij Valkenburg langs de kalkgraslanden met orchideeën. In Vaals vindt u het Drielandenpunt op de Hubertusberg voor Duitsland, Belgie en Nederland. Het Mijnmuseum zijn drie etages in een schachtgebouw waar u kennis maakt met de mijnbouw dankzij zeer realistische rondleidingen in woord en beeld, vaak begeleid door voormalige mijnwerkers.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.