Uw last minute in Languedoc Roussillon is onvergetelijk

Bij de last minute vakantiehuizen in Languedoc Roussillon kunt u van alles beleven. Voor de liefhebbers zijn er diverse golfbanen met 9, 18 of 27 holes, voor beginners maar ook voor gevorderden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Languedoc Roussillon


Informatie

Bij de last minute vakantiehuizen in Languedoc Roussillon kunt u van alles beleven. Voor de liefhebbers zijn er diverse golfbanen met 9, 18 of 27 holes, voor beginners maar ook voor gevorderden. U kunt op informatieve wijze kennis maken met deze sport. Fietsen is hier heerlijk. Alleen al bij Montpellier ligt 150km aan fietspaden, op deze manier kunt u actief de omgeving verkennen. Deze groene stad is ingericht met mooie tuinen en parken waaronder de Jardin des Plantes. De Middellandse Zeekust van Languedoc Roussillon biedt talrijke watersportmogelijkheden en stranden, vooral duiken en snorkelen is hier een zeer populaire bezigheid compleet met cursussen en kennismakingsduiken.

De natuur verkennen

In de omgeving van de last minute vakantiehuizen in Languedoc Roussillon kunt u werkelijk van alles zien en doen. Als u wat avontuurlijk bent aangelegd kunt u kiezen voor sportieve activiteiten in de Pyreneeën met raften, paardrijden, abseilen, avontuurlijke mountainbiketochten en kanotochten. Maak een boottocht over het Canal du Midi tijdens een last minute vakantie in Lanquedoc-Roussillon. Een bezoek aan het natuurreservaat de Camarque is zeker de moeite waard met de boot, met een jeep, op het paard, wandelend en op de mountainbike. Liefhebbers van de natuur zullen zeker plezier beleven aan het kleurrijke Coullioure, u vindt hier land en zee. De kunstenaars waren en zijn nog steeds sterk geïnspireerd door de blauwe lucht en de sfeervolle omgeving. De Gorge du Tarn vormt een natuurlijke toeristische trekpleister waar u alleen maar met verwondering naar kunt kijken. De Mont Lozere met 1575m hoogte en de kalksteenplateaus Causse de Mejean vormen mooie stukjes Franse natuur in dezelfde omgeving. Als u rondkijkt in de Corbieres, zult u mooie wijngaarden ontdekken, hier kunt u ook heerlijke streekwijnen proeven.

De kuststreek van de Languedoc Roussillon

Aan de kust van de Middellandse Zee vlakbij de vakantiehuisjes in Languedoc Roussillon ligt een waar paradijs voor watersporters en liefhebbers van de strandvakantie. U vindt hier zon, zee en strand, ruim 200km aan zandstrand. De enige onderbreking van deze stranden is de vulkaan Saint Clair. Mogelijkheden voor de watersport zijn talrijk dankzij de natuurlijke omstandigheden van de Middellandse Zee. Denkt u hierbij aan activiteiten als surfen op de mistral, zeilen, zwemmen, boottochten maken, waterskien, vissen. U kunt aan de kust oude vissersdorpjes bezoeken met elke last minute in Lanquedoc Roussillon, zeer populair bij de badgasten die niet van de toeristische stranden houden. U vindt mooie jachthavens bij Grande Motte, Port Camarque, Canet of Saint Cyprien. Waar u ook voor kiest, deze last minute vakantie in Languedoc Roussillon is altijd een succes.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.