Masonry image
Persoonlijk

Persoonlijk

Wilt u een op maat gemaakt reisadvies ontvangen van één van onze reisadviseurs? Wij staan voor u klaar! Stuur ons een email of bel ons op
Transparant

Transparant

Geen verborgen kosten, alle gegevens en kosten in één overzicht, online bij uw droomwoning en in uw persoonlijke profiel bij boeking.
Flexibel

Flexibel

Uw boeking maken wanneer u maar wilt, extra’s bijboeken of juist uitschakelen. Het is tenslotte uw vakantie!

Heerlijk genieten

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming en wilt u eigenlijk iets heel bijzonders? U wilt eigen ruimte, eigen regels en de juiste vakantiestemming. Samen met uw gezin op vakantie, inclusief uw huisdier? Dat is natuurlijk mogelijk! Bungalow.Net is er voor u al meer dan 20 jaar en biedt u meer dan 30.000 vakantiewoningen over de heel Europa.
Wilt u genieten van de zon in Toscane, van de ongerepte natuur van de Ardennen of van de stranden van Zeeland – we zullen ervoor zorgen dat u zich hier meteen thuis voelt - in uw eigen prachtige vakantiehuis. Bezoek het cultuurrijke Nederland, het spannende Frankrijk of het romantische Italië - elk van Europa's inspirerende landen en regio's zullen u met een onvergetelijke ervaring belonen. Wij helpen u graag bij het zoeken van een meest bijzondere bestemming. Zoek en selecteer naar wens, boek de gewenste vakantieverblijf en vergeet niet om van elk moment te genieten. Enjoy every moment!