Genieten met de last minutes op de Waddeneilanden

Heeft u nog geen vakantieplannen dit jaar? Maak ze dan snel, met de last minute vakantiehuizen op de Waddeneilanden kunt u van een heerlijke maar ook betaalbare vakantie aan de zee genieten. Reserveer één... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Waddeneilanden

Speciale Vakantiehuizendeals in Waddeneilanden


Informatie

Heeft u nog geen vakantieplannen dit jaar? Maak ze dan snel, met de last minute vakantiehuizen op de Waddeneilanden kunt u van een heerlijke maar ook betaalbare vakantie aan de zee genieten. Reserveer één van onze huisdiervriendelijke huisjes en de hond kan ook mee op vakantie. Eenmaal aangekomen pakt u uw zwemspullen en u kunt van een fantastische watersportvakantie genieten. Tot de Nederlandse Waddeneilanden behoren Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Vlieland, plus nog een paar kleinere eilanden. Ze liggen in de Noordzee, ten noorden van Nederland en Duitsland en ten westen van Denemarken. Tussen de eilanden en het vaste land ligt de Waddenzee, die bij eb grotendeels droogvalt. Dit is een zeer belangrijk gebied voor vogels. Het hele Waddenzeegebied heeft een grote ecologische waarde en staat met uitzondering van het Deense deel sinds 2009 op de lijst van UNESCO als Werelderfgoed, een uitstekende plek om eens te verkennen tijdens een last minute vakantie op de Waddeneilanden.

Actief verblijf aan zee

Vanuit onze last minute vakantiehuizen op de Waddeneilanden vindt u natuurlijk ook gelegenheid voor allerlei activiteiten. Fietsen en wandelen zijn enorm populair op de Waddeneilanden. Kies uw favoriete landschap van de duinen van het nationaal park in Texel tot de Vliehors op Vlieland. Bovendien is een heerlijke bestemming voor een vakantie met kinderen. Geniet met z’n allen van activiteiten, zoals karten, bowlen, ponyrijden en nog veel meer. Op de eilanden zit je natuurlijk altijd direct aan zee. De prachtige zandstranden aan de Noordzee en de lange dijken aan de Waddenzee. Een dagje aan het strand, zwemmen en lange strandwandelingen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Waarom zou u nog wachten? Boek een van de last minute vakantiehuizen op de Waddeneilanden!

Het populaire eiland Texel

Het Waddeneiland Texel is een geliefde bestemming voor velen. Niet alleen is het makkelijk te bereiken, maar het biedt ook oneindig veel natuur, fiets- en wandelroutes en gezellige dorpen. Het eiland is zeer geliefd bij vogelaars, vooral een natuurgebied als de Slufter, want er zijn zoveel verschillende soorten te zien. Er broeden in het voorjaar vooral in de duingebieden ongeveer 80 verschillende vogelsoorten, maar in totaal zijn zo'n 300 soorten op Texel waargenomen. De Texelse Duinen zijn uitgeroepen Texel is ook bekend door de zeehondencrèche die uitgegroeid is tot een opvang van allerlei zeedieren en vogels en tot een centrum voor natuureducatie met de naam Ecomare.

Terschelling beleven

Terschelling is een van de Friese Waddeneilanden. Op het langgerekte eiland vindt jaarlijks het steeds populairder wordende Oerol Festival plaats. Vroeg boeken is belangrijk want vol=vol. De hoge vierkante vuurtoren, de Brandaris, midden in West Terschelling. Een leuk weetje is dat Terschelling vanaf 1875 het thuis is van de zeevaartschool Willem Barentsz. In de Dorpsstraat in Hoorn is het café te vinden waar de Terschellinger zanger Hessel eigenaar is. Hij zingt er nog regelmatig achter de bar. Terschelling is natuurlijk ook bekend om de cranberries die hier ooit aangespoeld zijn en sindsdien worden geteeld.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.