Vakantiehuizen voor Pasen op de Waddeneilanden

Maak kennis met de prachtige eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog vanaf de vakantiehuizen voor Pasen op de Waddeneilanden. Het is een uniek stukje Nederland wat vooral... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Waddeneilanden

Speciale Vakantiehuizendeals in Waddeneilanden


Informatie

Maak kennis met de prachtige eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog vanaf de vakantiehuizen voor Pasen op de Waddeneilanden. Het is een uniek stukje Nederland wat vooral onder de provincie Noord Holland en Friesland valt. De onbewoonde eilanden zijn hier niet met naam genoemd. De Waddeneilanden bieden een prachtige mix van natuur, strand, watersport en historische cultuur in een gemoedelijke sfeer. Tijdens de Paasvakantie kunt u vanwege de natuurlijke omstandigheden nog geen duik in de zee nemen, deze is dan echt te koud, er kan nog wel sneeuw liggen tijdens een lange winter. Elk eiland heeft zijn charme;

Ameland

Vanaf de vakantiehuizenvoor Pasen op de Waddeneilanden kunt u zich prima vermaken op het eiland Ameland. Er ligt een mooie golfbaan, u kunt kiezen voor zweefvliegen, er zijn meerdere bowlingbanen op het eiland. Het Natuurcentrum Ameland is een aanrader , leuk voor jong en oud. Op een leuke manier krijgt u gevarieerde informatie aangeleverd over de wadden, duinen en het strand. Het Noordzee aquarium met ruim 200 soorten vis is een bijzondere aanvulling op het centrum. Andere plaatsen die u niet mag missen zijn de Molen de Phenix in Nex, de plaatsen Ballum-kleinste van het eiland of Hollum-met de prachtige commandeurswoningen uit de 18e eeuw gedurende de walvisvaart.

Terschelling

Terschelling is een heel ander eiland, dat zult u wel ontdekken vanaf de vakantiehuizen voor Pasen op de Waddeneilanden. U vindt hier een rijke historie en diverse musea. Denkt u hierbij aan het Centrum voor natuur en wetenschap, het landbouwmuseum het Hooivak in Hoorn, visserijmuseum Aike van Stien of het Wrakkenmuseum. Dit is een van de manieren om kennis te maken met dit eiland. Actief genieten op deze eilanden kan ook heel eenvoudig zoals paardrijden op het strand, dankzij de meerdere stallingen kunt u zelfs uw eigen paard meebrengen. Maak een huifkartocht met het hele gezin over het eiland, ideaal als u wat minder sportief of mobiel bent. Kies voor een dagarrangement in een wellnesscentrum vanaf uw eigen vakantiehuis voor Pasen op de Waddeneilanden, hier kunt u fysiek en mentaal ontspannen en tot rust komen. Het aanbod van behandelingen is groot en professioneel.

Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog speelt de natuur een belangrijke rol. Het Waddeneiland Schiermonnikoog is het eerste Nederlandse nationaalpark. U kunt en mag hier van genieten vanaf de vakantiehuizen voor Pasen op de Waddeneilanden. U kunt het eiland omschrijven met woorden als strand, wad, meer, kwelders, duinen en bossen. Rust, wandelen en fietsen zijn belangrijke redenen om te kiezen voor dit eiland.
Het eiland Texel is meer toeristisch en het eiland Vlieland is alleen toegankelijk voor ongemotoriseerde voertuigen. Het is overduidelijk dat Pasen vieren op de Waddeneilanden een bijzondere ervaring is vanwege de sfeer en de natuurlijke omgeving. Verwen uzelf met deze prachtige vakantiebestemming.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/