Vakantiehuizen voor een weekendje weg in Waddeneilanden

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op West Friese eilanden kunt u kiezen voor een fijne strandvakantie en watersportvakantie. Terschelling en Vlieland zijn twee belangrijke eilanden vanaf de vakantiehuizen... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Waddeneilanden

Speciale Vakantiehuizendeals in Waddeneilanden


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op West Friese eilanden kunt u kiezen voor een fijne strandvakantie en watersportvakantie. Terschelling en Vlieland zijn twee belangrijke eilanden vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op West Friese eilanden. Deze twee hoofdrolspelers bieden prachtige stranden zoals badstrand Oosterend op Terschelling, badstrand Formerum of strand Terschelling. Tijdens een weekendje weg op West Friese eilanden kunt u op Vlieland kiezen voor strand ’t Fortweg, Badweg of Strandpad van Twintig of Havenstrand. De stranden zijn schoon. Afhankelijk van de locatie tijdens een weekendje weg op West Friese eilanden kunt u surfen of zeilen of zeekajakken. Het Noordsvaarderstrand is een prachtig zandstrand, breed en lang en schoon. Er is voor ieder wat wils.

Ontdek Ameland met een weekendje weg op Friese eilanden

Ameland is een prachtige bestemming vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op Friese eilanden. Vanaf Holwerd kunt u met de boot naar Ameland voor een weekendje weg op Friese eilanden. Ameland heeft als bijnaam Waddendiamant. U vindt hier natuur met vogels, u vindt hier actie in de natuur zoals een wandel- en fietsvakantie, strandvakantie en eindeloze rust met een ruisende zee op de achtergrond. De kunstenaars houden van Ameland tijdens een weekendje weg op West Friese eilanden vanwege de sfeer en lichtval van het eiland. De vier gezellige dorpen zijn Hollum, Ballum, Nes en Buren. Bij de jachthaven van Nes kunt u eindeloos boten kijken en sfeer proeven. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op West Friese eilanden komt u tijd tekort op Ameland.

Een actief weekendje weg op West Friese eilanden is super

Tijdens een weekendje weg op West Friese eilanden vanaf de vakantiehuizen kunt u kiezen voor bijzondere activiteiten zoals wadlopen. U kunt vanaf Friesland letterlijk door het wad naar Ameland waden-wadlopen. Het is een schitterende dagtocht maar u moet wel wat kracht in de benen hebben als u hier aan begint. Informeer tijdens een weekendje weg op West Friese eilanden naar de mogelijkheden. De watersport rond de West Friese eilanden is populair, u kunt kiezen voor een skutsje of Lemsteraar met schipper tijdens een weekendje weg op West Friese eilanden. Als u van wandelen en fietsen en mountainbiken houdt, kunt u heerlijk genieten op de West Friese eilanden. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg op West Friese eilanden kunt u op diverselocaties kiezen voor rust en natuur.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/