Geniet maximaal bij de vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw op de Waddeneilanden is altijd weer anders. Elk eiland heeft eigen-aardigheden en charmes. De vijf eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Waddeneilanden

Speciale Vakantiehuizendeals in Waddeneilanden


Informatie

Een vakantie bij de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw op de Waddeneilanden is altijd weer anders. Elk eiland heeft eigen-aardigheden en charmes. De vijf eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland of Schiermonnikoog zijn een prima plek om feestend of in alle rust het oude jaar uit te luiden. Huur een vakantie accommodatie op een van de eilanden met uw familie of vrienden. In uw ‘eigen’ omgeving kunt u genieten van uw vrije tijd, van elkaar en van de laatse dagen van het jaar. De een doet dat met een goed boek bij de open haard, de ander doet het in een uitbundige sfeer met een groep vrienden en bekenden. Het kan allemaal op de unieke Waddeneilanden. We laten u graag kennis maken met deze eilanden.

Actief genieten op de eilanden

Afhankelijk van de weersomstandigheden beleeft u plezier aan de buitenactiviteiten vanaf de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw op de Waddeneilanden. Voor alle eilanden geldt dat een strandvakantie met zwemmen en watersportactiviteiten in de decembermaand niet gaat lukken. Een wandeling is altijd mogelijk, er zijn mensen die bij voorkeur met wind en regen langs het strand wandelen. Al ligt er sneeuw, wandelen kunt u altijd, zorg wel voor goede schoenen en kleding. Het natuurlijk landschap van de eilanden heeft natuurlijk wel een andere uitstraling als er sneeuw ligt. Een eindejaarsvakantie kan heel romantisch en gezellig zijn, uiteraard in het juiste gezelschap.

Kenmerkend voor de eilanden

Rond de kerstdagen wordt er op Texel bij Oosterend een jaarlijkse kerstmarkt gehouden in Anton Pieckstijl. Informeer bij uw vakantiehuis op de Wadden naar de juiste locatie en datum, misschien worden er ook wel andere eindejaars evenementen gehouden op een van de eilanden. De natuurlijke omgeving van de eilanden is prachtig met mooie stranden en eindeloze wandelpaden en natuurpaden voor een fietstocht. U zult ontdekken dat de meeste dorpen aan de westkant liggen. Toen de dorpen ontstonden, was dat midden op het eiland maar langzaam brokkelen de eilanden af door natuurlijke processen. Op deze manier liggen de dorpen steeds westelijker. Liefhebbers van natuur, wandelen en fietsen met de wind in de haren , watersport en strandvakanties, gemoedelijke dorpen ontdekken met hun eigen likeur zijn op de Waddeneilanden aan het juiste adres.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/