Vakantiehuizen voor de Zomervakantie in Waddeneilanden

Bij de vakantiehuizen voor zomervakantie op West Friese eilanden kunt u maximaal plezier beleven aan uw strandvakantie. Terschelling biedt mooie, schone stranden langs de Noordzeekust en brede zandstranden aan de Waddenzee... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Waddeneilanden

Speciale Vakantiehuizendeals in Waddeneilanden


Informatie

Bij de vakantiehuizen voor zomervakantie op West Friese eilanden kunt u maximaal plezier beleven aan uw strandvakantie. Terschelling biedt mooie, schone stranden langs de Noordzeekust en brede zandstranden aan de Waddenzee, in totaal 30 km. Een paar mooie stranden vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie op West Friese eilanden zijn strandovergang West aan Zee, Midsland aan Zee, het groene strand of strandovergang Formerum. Strandovergang Hoorn is autovrij en ligt midden in de duinen. Bij Vlieland vindt u mooie strandovergangen bij Stortemelk en strandhotel vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie op West Friese eilanden, beide met brede zandstranden. De activiteiten aan het strand en aan de kust zijn zeer divers zoals zwemmen, zeilen, surfen en zeekajakken. Geniet met volle teugen van uw zomervakantie op West Friese eilanden.

De culturele zomervakantie op Wadden is bijzonder

De culturele zomervakantie op West Friese eilanden is goed verzorgd. Vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie op West Friese eilanden kunt u kiezen voor een parachutesprong, voor een strandvakantie van 20 km, van een fietsvakantie van 26 km, van een fantastisch jaarlijks muziekfestival of een eindeloze wandelvakantie. Bezoek de jachthaven van Vlieland bij Oost Vlieland, zeer levendig dankzij de grote toegankelijkheid over land en over zee. De vuurtoren de Vuurduin is een blikvanger. Ontdek vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie op West Friese eilanden de zandplaat de Richel vlakbij, daar liggen de zeehonden te zonnen. Het is een autovrij eiland, logisch dat de wandel- en fietsvakantie zeer goed verzorgd is. De liefhebbers van natuur en rust genieten maximaal tijdens deze zomervakantie op West Friese eilanden.

De actieve zomervakantie op West Friese eilanden is super

De actieve zomervakantie op West Friese eilanden is fantastisch dankzij de talrijke buitenactiviteiten in een mooi natuurlijke omgeving. Met de nabije Waddenzee en Noordzee is de watersportvakantie een gegarandeerd succes. De strandvakantie vanaf de vakantiehuizen voor zomervakantie op West Friese eilanden is heerlijk dankzij de brede en schone zandstranden. De wandel- en fietsvakantie tijdens de zomervakantie op West Friese eilanden is ontspannen, u kunt de tocht net zo heftig of lang of ontspannen invullen als u zelf wilt. Tijdens de zomervakantie op West Friese eilanden kunt u ook kiezen voor varen, parachute springen, zeekajakken, bootexcursie of visvakantie. Het aantrekkelijke van de vakantie op de West Friese eilanden is dat jong en oud er van zal genieten.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/