Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Geniet van de Kerst bij de vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Kies voor de vakantiehuizen voor Kerst op de Waddeneilanden. U vindt hier vijf bewoonde eilanden namelijk Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog plus nog wat onbewoonde eilandjes vol flora en fauna. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Waddeneilanden


Informatie

Kies voor de vakantiehuizen voor Kerst op de Waddeneilanden. U vindt hier vijf bewoonde eilanden namelijk Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog plus nog wat onbewoonde eilandjes vol flora en fauna. U vindt bij de eilanden mooie kustlijnen en stranden, tijdens de kerstvakantie kunt u hier fijn kunnen wandelen en de winterkleur van de zee ontdekken. Het is dan echt te koud voor een zwempartij of watersportactiviteiten. De natuurlijke uitstraling van de zee en het strand is indrukwekkend. Informeer bij uw vakantie adres op het door u gekozen eilanden naar de eventueel georganiseerde kerstmarkten en andere evenementen zoals een concert of anders. Op het eiland Texel bij Oosterend wordt jaarlijks een kerstmarkt gehouden in Anton Pieckstijl. Verwacht geen massatoerisme tijdens uw kerstvakantie op de Waddeneilanden, de dorpen zijn kleinschalig en de natuur straalt een winterse rust uit. Afhankelijk van het weer kunt u misschien nog wel fijne fietstochten maken vanaf de vakantiehuizen voor Kerst op de Waddeneilanden, u weet het maar nooit met het weer in Nederland.

De Waddeneilanden in vogelvlucht

Elk eiland heeft zijn unieke dorpen en musea en eigen likeur. Zo kunt u op Texel het Kaap Sil in Oudeschild bezoeken. Hier kunt u waargebeurde juttersverhalen horen vertelt door veteranen compleet met rondleiding. De WOII ging niet geruisloosvoorbij aan het eiland Texel, dit ziet u terug in het Luchtvaart- en Oorlogsmuseum Texel. Op Vlieland vindt u twee musea ( en geen auto’s of motors) namelijk het Noordwester museum Tromp’s huis met plaatselijke kunst over het eiland en het Strandjutinformatiecenrum met ‘gevonden voorwerpen’ . Op Terschelling vindt u het Wrakkenmuseum, dit spreekt voor zich en het Visesrijmuseum Aike van Stien over het leven en werken van de voorouders in de visserij tussen 1850 en 1950. Op Schiermonnikoog zult u het bezoekerscentrum ontdekken met informatie over de acht verschillende landschappen. Daarnaast is de combinatie van de eilandensfeer en kerstsfeer uniek. U kunt fijn genieten van uw kerstvakantie op de Wadden.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.